top of page

Süper Çakıllı!

Kırklareli 1. Amatör Ligi play-off final mücadelesini Çakıllıspor kazanarak Süper Amatör Lige yüklsedi.

2023-2024 Kırklareli 1. Amatör Ligi Kadir Gökçe Sezonu’nda, play off şampiyonu olarak Süper Amatör Lig’e yükselen takım Çakıllıspor oldu.

Pazar günü 8 Kasım Stadı’nda oynanan final mücadelesinde Alpullu Gençlikspor ile karşı karşıya gelen Çakıllıspor, rakibini 7-0 gibi farklı bir skor ile yenerek önümüzdeki sezon Süper Amatör ligde mücadele etmeye hak kazandı.


Mücadelenin ardından ise kupasını, Kırklareli Amatör Spor Kulüpleri Federasyon Başkanı Hasan Başdemir, Lüleburgaz İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Tayfun Ercan ile Kadir Gökçe Vakfı Başkanı Av. Görkem Gökçe’nin elinden alan Çakıllıspor’lu futbolcular büyük sevinç yaşadı.

Federasyon Başkanı Hasan Başdemir kupa töreninde yaptığı açıklamada, “Kentimize büyük hizmetleri olmuş, rahmetli Kadir Başkanımızın adını verdiğimiz sezonumuz başarı ile geçti. Bu vesile ile tüm emeği geçenleri kutluyorum. Amatör Kulüplere destek veren tüm dostlarımıza içten teşekkürlerimi sunuyorum. Şampiyon olan Çakıllıspor heyeti kutluyorum” dedi.

Kırklarelili Avukat Görkem Gökçe ise, “Rahmetli babamın Kırklareli’ndeki sezona ve amatör liglere adının verilmiş olması hem beni hem de ailemizi gururlandırdı ve duygulandırdı. Kadir Gökçe Vakfı Başkanı olarak bu vesile ile Kırklareli Kadir Gökçe Sezonu’nda playoff şampiyonu olan Çakıllıspor başta olmak üzere ter döken tüm sporcularımızı, teknik heyetleri, yöneticilerimizi ve takımlarına desteklerini esirgemeyen tüm taraflarımızı yürekten kutluyor; Türkiye Futbol Federasyonu ve Kırklareli Amatör Kulüpler Başkanlığımıza teşekkürlerimi sunuyorum” ifadelerini kullandı.

Kadir Gökçe 1. Amatör Ligi A Grubu birincisi Kıyıköyspor olurken; B Grubu birincisi ise Büyükkarıştıran olmuş ve üst lige doğrudan yükselmişlerdi.

 

69 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page