top of page

“Resmi şube başkanı benim”

CHP Lüleburgaz İlçe Başkanlığı’nın haftalık olağan toplantısına katılan Hikmet Meşe, yaşanan sürece ilişkin açıklamada bulundu. Meşe, “DİSK Emekli Sen’in Lüleburgaz’daki resmi Şube Başkanı benim” dedi.

DİSK Emekli-Sen’in Lüleburgaz’da bir süredir konuşulan durumlarından olan şube temsilcisi konusu CHP Lüleburgaz İlçe Başkanlığı’nın haftalık olağan toplantısında yeniden gündeme geldi.

“DİSK Emekli Sen Lüleburgaz Şube Başkanı kim?” sorusu üzerine Hikmet Meşe, “DİSK Emekli Sen’in Lüleburgaz’da ki resmi Şube Başkanı benim” derken “Buna insanlar zamanla alışacak. Daha önceki yönetimde olan Fahri Karagöz ve yönetim kurulu ilk olarak istifa etti ve ardından istifadan vazgeçtiklerini geri çektiklerini söyledi. Genel Kurul’da seçilmiş birine şahsi ve ailevi küfürler ediliyor bu insanlara çeşitli derecede tacizde bulunulmuş ve disiplin kurulunda görevleri düşürülmüş. Bizim Trakya Bölge Temsilciliğimiz eksikti. O esnada Trakya Bölge Temsilciliği Ankara’dan atanıyor. Bize Ankara’nın atadığı birini tanımadıklarını söylediler. Biz DİSK’i tanımıyoruz deme şansımız olabilir mi? DİSK Emekli Sen’in Lüleburgaz’da ki resmi Şube Başkanı benim” dedi.

DİSK Emekli-Sen Lüleburgaz Şube Başkanı Hikmet Meşe, 26 Mayıs’ta yapılacak olan ‘Büyük Emekli Mitingi’ne katılarak Lüleburgaz’ın emeklilerini en iyi şekilde temsil edeceklerini söyledi ve bütün emeklileri mitinge davet etti.

347 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page