top of page

Projelerle geliyor!


31 Mart yerel seçimleri öncesinde muhtar adayları sahne almaya devam ederken, Lüleburgaz’ın tanınmış simalarından Remzi Mandacı, Cumhuriyet Mahallesi’nden muhtar adayı oldu.

Özellikle Kırklareli spor kamuoyu tarafından yakından tanınan Mandacı, geçtiğimiz gün gazetemizi ziyaret etti.

Gazetemiz Yazı İşleri Müdürü Tevfik İşçi ile görüşen Remzi Mandacı, seçilmesi durumunda mahallesi için tüm gayreti ile çalışacağını kaydetti.

Özellikle mahalledeki Aydın Mutlu Parkı’nı yeniden düzenleyerek mahalle halkının hizmetine daha konforlu şekilde sunmak istediğini belirten Remzi Mandacı, ayrıca çocuklar için yeni bir park ve gençlere yeni spor alanları kazandırmak için çalışacağını dile getirdi.

Mahalle sınırları içinde yer alan kavşak ve ana yollar için de çalışmalarının olacağını ifade eden Mandacı, “Mahallemizde Sakızköy yolu üzeri Özlem Market önünde bulunan dört yol ağzında trafik yoğunluğundan dolayı kazalar meydana geliyor. Bu bölgenin muhakkak kavşak ve sinyalizasyon sistemi ile düzenlenmesi gerekiyor. Bunun için tüm gayretim ile yetkili kurumlarla iletişime geçip, gereken çalışmaları yaptırmak için mücadele vereceğim. Yine mahallemizdeki sosyal yardıma muhtaç kişileri tespit edip yardımların ulaşmasını sağlayacağım. Sosyal aktiviteler çerçevesinde mahalledeki vatandaşlar için belirli zamanlarda geziler düzenleyerek birlikteliği üst düzeyde tutacağız. Sevginin hakim olduğu bir mahalle olacağız. Herkese eşit mesafede olup, yardıma ihtiyacı olanın saat gözetmeksizin yardıma koşacağız. Mahallemizde büyüklerimin kardeşi, küçüklerimin abisi babası olarak 7/24 onlar için elimden geleni yapacağım.” ifadelerine yer verdi.

490 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page