top of page
Yazarın fotoğrafıgorunumhaber

Petrol İş’te seçim var!

Petrol İş Sendikası Trakya Şubesi’nin Olağan Genel Kurulu, 7 Temmuz tarihinde İzer Otel’de yapılacak.

Petrol İş Sendikası Trakya Şubesi’nin Olağan Genel Kurulu yapılacak.

Olağan Genel Kurul, 7 Temmuz tarihinde 09:00-17:00 saatleri arasında İzer Otel Konferans Salonu’nda gerçekleştirilecek. Çoğunluk olmaması durumunda, kurulun 14 Temmuz tarihinde aynı yer ve saatte çoğunluk aranmaksızın yapılacağı bildirildi.

Kurul da açılış ve saygı duruşunun ardındın gündem maddelerine geçilecek.

İlk olarak divan seçimi, ardından konukların konuşması, çalışma, hesap ve denetim raporlarının okunması ve görüşülmesi yapılacak ve daha sonra kurulların ibrasına geçilecek.

Son olarak; başkan, başkan yardımcısı, başkan yardımcısı (mali), diğer yönetim kurulu üyeleri, denetim ve disiplin kurulları üyeleri ve merkez genel kurul delegelerinin seçimi yapılacak.

Petrol İş Sendikası Trakya Şube Başkanı Ümit Çetintaş; “Pazar günü gerçekleştireceğimiz olağan genel kurulumuza tüm delegelerimizi bekliyoruz. Yapılacak olan seçimlerde ilk günkü heyecan ile çalışmaya devam edeceğiz. Yeni yönetime gelecek arkadaşlarımız ile işçi arkadaşlarımızın haklarını aramak için sonuna kadar mücadele edeceğiz. Yapacağımız adımlar her zaman işçi ve emekçi arkadaşlarımızın refahı için olacaktır” dedi.

203 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör

Comments


bottom of page