top of page

Pehlivanköy AK Parti’ye döndü

Pehlivanköy Belediye Başkanı Hüseyin Açıkel’in vefatı sonrası belediye başkanlığı meclis kararı ile CHP’ye geçmişti. 31 Mart seçimlerinde Pehlivanköylüler kararını yine AK Parti Adayı Gündüz Hoşgör’den yana kullandı.


Haber Merkezi

Geçtiğimiz Pazar günü yapılan yerel seçimlerde Pehlivanköy Belediyesi yeniden AK Parti’ye geçti.

Pehlivanköy’de seçim sonucunun belli olmasının ardından Belediye Başkanlığı görevine, AK Parti Adayı Gündüz Hoşgör seçildi.

Geçtiğimiz yıl mevcut Belediye Başkanı Hüseyin Açıkel’in vefatı sonrası Belediye Meclisi kararı ile başkanlık görevi CHP’li Abdurrahman Altuğ’a devredilmişti.

Pehlivanköy uzun süre sonra AK Parti’den CHP’ye geçerken, CHP adayının başkanlık süresi çok sürmedi.

Birkaç aylık CHP yönetiminin sonrasında 31 Mart seçimlerinde yeniden AK Parti seçimi kazanırken, yeni başkan Gündüz Hoşgör oldu.

Hoşgör seçimin sonuçlanmasının ardından yaptığı açıklamada, “Bu süreçte bizleri destekleyen desteklemeyen tüm vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum. Bizlere güvenen bu yolda her zaman yanımızda olan vatandaşlarımıza ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Kazanan Pehlivanköy'ümüz oldu” dedi.

Öte yandan seçime bağımsız olarak giren Abdurrahman Altuğ, Pehlivanköy’de ikinci çıkarken, CHP adayı Coşkun Ürkmez de seçimi üçüncü olarak noktaladı.

322 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page