Kırklareli bölgesindeki otellerin restoranları denetlendi. Ekipler restoranlarda personelin sağlık karneleri, hijyen ve ürünlerin son kullanma tarihlerini kontrol etti.
Cüneyt KIRIM
Kırklareli genelindeki otellerde hijyen denetimi gerçekleştirildi.
Denetimler kapsamında, Kırklareli İl Tarım ve Orman Müdürlüğü ekipleri otellerin restoranlarında çalışan personelin sağlık karnelerini inceledi.
Ayrıca hijyen ve kullanılan ürünlerin son kullanma tarihlerini kontrol edildi.
İl Tarım ve Orman Müdürlüğü’nden konu ile alakalı, “İl Müdürlüğümüzün teknik personelleri tarafından, Bakanlığımızın talimatı üzerine 5996 sayılı Veteriner Hizmetleri, Bitki Sağlığı, Gıda ve Yem Kanunu kapsamında, otellere yönelik olarak eş zamanlı denetimler gerçekleştirilmiştir” denildi.
Comments