top of page

"Onlar dur dese de başlayacağız"

Sarıçam, “Çevre yolu ile ilgili maalesef bugüne kadar ipe un seren belediyenin üzerine düşen toplulaştırmadan, imar planından, kamulaştırmadan beceremediği birçok şeyden dolayı bütçesi, planı, projesi her şeyi hazır olduğu halde bunu gerçekleştiremedik. Artık onlar ‘dur dese de, demese de’ üstüne düşeni yapsa da yapmasa da biz 2024 yılında çevre yolunun startını vereceğiz. Bu hizmeti de Lüleburgaz’a AK Parti hükümeti kazandıracak” dedi.

AK Parti Kırklareli Milletvekili Ahmet Gökhan Sarıçam, Lüleburgaz seçim bürosunun açılışında yaptığı konuşmada, çevre yoluna bu yıl başlanacağını ve Lüleburgaz’ı gerçek belediyecilik ile tanıştırmak istediklerini belirtti.


Sarıçam; ''31 Mart'ta Lüleburgaz'ın önümüzde ki 5 yıl nasıl yönetileceğine karar vereceğiz. Lüleburgaz halkı karar verecek. Lüleburgaz 81 vilayetin harman olduğu mozaik bir ilçemiz. Büyüklüğüyle, ekonomisiyle, eğitimiyle, kültürüyle, en güzel hizmetlere sahip bir ilçemiz. Bulunduğu jeopolitik nokta itibari ile de her zaman cazibe ve çekim merkezi olan bir yer. Bundan dolayı da istesek de istemesek de Lüleburgaz büyüyor. Lüleburgaz, Trakya'nın çekim merkezi haline geliyor. Bugüne kadar nüfus hızlı arttığı halde altyapı başta olmak üzere hiç bir hizmette yetişemeyen bir belediye var. Biz devlet olarak çevresinde ki yolları, bağlantılarını, hastanelerimizi, okullarımızı bütün devletin yapması gereken yatırımları yerine getirdik. Gecikmiş bir hizmetimiz var bildiğiniz gibi o da çevre yolu. Maalesef onunla ilgili bugüne kadar ipe un seren belediyenin üzerine düşen toplulaştırmadan, imar planından, kamulaştırmadan beceremediği bir çok şeyden dolayı bütçesi, planı, projesi her şeyi hazır olduğu halde bunu gerçekleştiremedik. Ama inanıyoruz ki belli bir noktaya doğru geldik. Bu noktada artık onlar ‘dur dese de, demese de’ üstüne düşeni yapsa da yapmasa da biz 2024 yılında çevre yolunun startını vereceğiz. Bu hizmeti de Lüleburgaz’a AK Parti hükümeti kazandıracak” dedi.


“ARTIK BİR KİŞİ KAZANMASIN LÜLEBURGAZ HALKININ TAMAMI KAZANSIN”

Sarıçam, Lüleburgaz Belediyesi’nin gerçek belediyeciliğe kavuşması lazım derken konuşmasını şöyle sürdürdü: “Makyaj belediyeciliğinden çıkması yatırımları ile hizmet anlayışı ile gerçek bir belediye gibi hareket etmesi lazım. Yıllardır seçim olur ama hep bir kişi kazanır Lüleburgaz’da ama Lüleburgazlı hep kaybetmiştir. 31 Mart’ta AK Parti belediyecilik anlayışının temsilcisi olan Murat Mahir Altan kardeşimize vereceğimiz destek ile artık bir kişi kazanmasın Lüleburgaz halkının tamamı kazansın. Birileri bu millete hizmet değil, tepeden bakıp akıl veriyor. Kendini beğenmişlikte vatandaşa dokunmuyor. Hepimizin ortak değeri olan Cumhuriyet’i, Atatürk’ü istismar ederek kendilerine koltuk hazırlıyor. Artık buna dur demenin vakti geldi. Biz Lüleburgaz’a baktığımızda Lüleburgazlıların gözünde artık kimsenin değirmenine su taşımayacağını, sadece kendine hizmet edecek Murat Mahir Altan’ı seçeceğini görüyoruz. Seçime kadar arkadaşlarımız iyi bir şekilde çalışırsa önce gelecek nesillerimize daha sonra da bize ev, aş olan bu memlekete vebalimizi ve borcumuzu ödemiş oluruz. Şuan itibari ile durmak yok, yola devam. Lüleburgaz’ı güzel hizmetler ile buluşturarak üzerimize düşen memleketimize olan görevimizi yerine getirmiş olalım” ifadelerine yer verdi.

“LÜLEBURGAZ ÇAĞ ATLAYACAK”

Murat Mahir Altan; yapılacak yerel seçimde kendisine destek istedi.

Altan; “Daha ilk açılışımızda Ulaştırma Bakanı’mızın değerli teşrifleri hizmetin ne kadar büyük olacağını, Lüleburgaz’a ne kadar büyük hizmetler getireceğimizin kanıtıdır. Sizler destek verirseniz göreceksiniz ki Lüleburgaz çağ atlayacak. Trakya’nın göz bebeği olan Lüleburgaz çok sayıda hizmete kavuşacak. Yıllardan beri yalanlar dinliyoruz. Diyorlar ki ‘biz su getireceğiz’ getirebildiler mi? ‘Yol yapacağız’ diyorlar yolu yaptılar mı? Bir de ‘tam yol ileri’ dediler gitmeye yol yok. Allah’ın izni ve sizlerin de destekleri ile 31 Mart günü bu seçim yarışından zafer ile ayrılacağız. Bu dönemde sizlerden büyük destek istiyorum. Bu bayrağı direğe asmak istiyorum. Sizlere şimdiden teşekkür ediyorum. Sloganımız da ‘ceketini koyan değil, yüreğini koyan kazanacak.” dedi.

“HİZMETSİZLİĞİN PENÇESİNDEN KURTARACAK MIYIZ?”

Törende konuşan AK Parti İl Başkanı Yunus Ercan Dağtaş;“Çok heyecanlıyız. Birçok program yaptık ama Lüleburgaz’ı en sona bıraktık. En büyük ilçemiz olan yıllardır burada kötü hizmetin, hizmetsizliğin pençesinde can çekişen en güzel ilçemizi en sona bırakmak istedik. Burada ki coşku ne bize yorgunluk hissettirecek, ne de geleceğe umutsuz bakmamızı hissettirecek. Murat Mahir başkanımızın liderliğinde Lüleburgaz olarak hazır mıyız? Lüleburgaz’ı yıllar sonra hizmetsizliğin pençesinden kurtaracak mıyız?  Biz buna gönülden inanıyoruz. Sayın bakanımıza katılımlarından dolayı çok teşekkür ediyoruz. 31 Mart’ta Mahir başkanımız Lüleburgaz’a çok iyi gelecek” diye konuştu.

“LÜLEBURGAZ’IN MAKUS KADERİNİ DEĞİŞTİRECEK”

Lüleburgaz İlçe Başkanı Abdussamed Kayalı da, Lüleburgaz’ın makus kaderini değiştirecek olan adam Murat Mahir Altan diyerek sözlerine başlarken, “Coşkulu ve heyecanlıyız. İnşallah açılışımızı hayırlara vesile olur. İlçemizin AK belediyecilik ile tanışması ve hizmetlerimizin hızlı bir şekilde Lüleburgaz ölçeğinde yansıması için sabırsızlanıyoruz” dedi.

Konuşmaların ardından Bakan Uraloğlu ve beraberindekiler kurdeleyi keserek Seçim İrtibat Bürosu’nun açılışını yaptı.

438 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page