top of page
Yazarın fotoğrafıgorunumhaber

Okuduğu üniversitede kitabını anlattı

‘Kerpiç Reçeli’ adlı kitabın yazarı Lüleburgazlı Nagehan Kruç Şeremet, mezun olduğu Yeditepe Üniversitesi’nde ‘Rumeli Göçmenleri Söyleşisi’ gerçekleştirdi. 


Lüleburgaz’da yaşayan ve ‘Kerpiç Reçeli’ adlı kitabın yazarı olan, Yazar Nagehan Kruç Şeremet, Yeditepe Üniversitesi’nde söyleşi verdi.

Yeditepe Üniversitesi’nde ‘Rumeli Göçmenleri Söyleşisi’ gerçekleştiren Şeremet, göçmenler hakkında deneyimlerini öğrencilere aktardı.

Çok sayıda öğrenci ve akademisyenin katıldığı söyleşide yazar Şeremet, kitabının Balkan Göçmenliği yönünün kültürel yansımalarını atalarından günümüze arşivlediği belgelerle anlattı. Keyifli geçen söyleşide birçok üniversiteli Şeremet’e Lüleburgaz'da sosyokültürel yaşama dair sorular yöneltti.

Şeremet, okuduğu okulda söyleşi vermenin mutluluk ve gurur verici olduğunu söyledi.  

Kerpiç Reçeli, Üsküp’te varlıklı bir ailenin kızı olarak dünyaya gelen genç bir kadının, Türkiye’ye göç etmesiyle birlikte altüst olan hayatıyla yüzleşmesini konu alıyor.

OKUYUCULARIYLA BİRARAYA GELECEK

Şeremet, Kerpiç Reçeli’nin imza günü etkinliği farklı şehirlerde okuyucularıyla bir araya gelecek.

Yazar Şeremet, 5 Mayıs günü saat 15:00’da Eskişehir Kitap Fuarı’nda, 12 Mayıs günü saat 16:00’da D&R Marmara Forum’da kitabını imzalayacak.

Şeremet, Yeditepe Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü’nden mezun olmuştu.

229 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör

Comments


bottom of page