top of page

Oktay Benli İl Genele Aday Adayı

“Başarının sırrı biz olabilmekten geçer”


Lüleburgaz’ın tanınmış esnaflarından, Gurme Et Lokantası sahibi Oktay Benli, 2024 Mart ayında yapılacak yerel seçimlerde İl Genel Meclisi Aday Adaylığını açıkladı

Cumhuriyet Halk Partisi’nden aday adayı olan Benli, başvurusunu İlçe Başkanı Ali Can’a teslim etti.

Benli yaptığı açıklamada, “Ben değil, biz vurgusu” yaparken şunları kaydetti:

“2001 yılında Cumhuriyet Halk Partisi’nin üyesi olup 22 senedir siyasetin içerisinde görev aldım. 2024 yerel seçimlerinde bu güne kadar üyesi olduğum Cumhuriyet Halk Partisi’nden İl Genel Meclisi Aday Adayı olarak başvurumu yapmış bulunmaktayım. Bugüne kadar hem ticari hayatımda hem de siyasi hayatımda hiçbir zaman “ben” dememeye çalıştım. Çünkü başarının sırrı “biz” olabilmekten geçer. Birlik ve bütünlüğün sağlandığı her platformda partim, ilçem, il ve ülkem için hizmet etmeye hazırım.”

OKTAY BENLİ KİMDİR?

1975 Kırklareli Karıncak Köyü doğumluyum. İlkokulu Karıncak Köyü İlköğretim okulunda, ortaokulu Kırklareli Merkez Ortaokulu ve liseyi Lüleburgaz Ticaret Meslek Lisesi’nde, Yüksek Öğrenimimi Süleyman Demirel Üniversitesi Muhasebe Bölümünden mezun olarak tamamladım. Evli ve bir çocuk babasıyım. 1993 yılından beri Karıncak Köyünde tarım ve hayvancılık, aynı zamanda 2003 yılından beri de Lüleburgaz’da ticaret yapmaktayım.

125 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page