top of page

Okçumuz başarıya doymuyor!

Lüleburgaz’ın okçulukta marka ismi olan Lüleburgaz Lisesi öğrencisi ve Umay Okçuluk Spor Kulübü üyesi Dilara Ecem Deniz, başarısına bir yenisini daha ekledi. Dilara Ecem Deniz, Bursa’da düzenlenen Okul Sporları Geleneksel Türk Okçuluğu Marmara Bölge Şampiyonası’nda Genç Kızlar A grubunda 1. oldu.


Lüleburgaz’ın okçulukta marka ismi olan Lüleburgaz Lisesi öğrencisi ve Umay Okçuluk Spor Kulübü üyesi Dilara Ecem Deniz, başarısına bir yenisini daha ekledi.

Dilara Ecem Deniz, Bursa’da düzenlenen Okul Sporları Geleneksel Türk Okçuluğu Marmara Bölge Şampiyonası’nda Genç Kızlar A grubunda 1. oldu.

Umay Okçuluk’tan yapılan açıklamada;  “2023-2024 eğitim-öğretim yılı Okul Sporları Geleneksel Türk Okçuluğu dalında Marmara Bölge Şampiyonası’nda okullarını ve Kırklareli ilini en iyi şekilde temsil eden, kulübümüze de bir kere daha gurur yaşatan, Lüleburgaz Lisesi öğrencisi sporcumuz başta Dilara Ecem Deniz’i ve katılım sağlayan il derecelerine sahip olan, Elif Yıldırım, Esila İşcan, İremsu Akış, Sude Özhan, ,Azra Ünlü, Efe Çağın Akkuş ve Demir Kösegil’i tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz” denildi.

Lüleburgaz Belediye Başkanı Murat Gerenli’de, Dilara Ecem Deniz’i başarısından dolayı tebrik etti.

61 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page