top of page

N'OLMUŞTU ?KUŞ MU KONMUŞTU ? (3)

AŞK-ÇINIZ GELDİ HANIIIIIMMMMMM

MESUT SARIOĞLU YAZDI...

Uzun uzun anlatmaya gerek yok. Çünkü ortada halka ait olanı hüpletme minvalli martavaldan başka bir şey yok.

AŞK (Akıllı Şehir Kullanıcısı ) denilen proce (!) baştan sona akılsız bir hortumlama olduğu için ve ortada bir şehir değil sessiz kasaba bulunduğundan ( ben dahil değil ) kullanıcılara ulaşmayan bir fasa fiso idi.

Ama ne fasa fiso, doların 2 lira olduğu dönemde kasabanın 3 milyonu hüpletildi bu garabetle. Bölün 3 milyonu ikiye, ahanda size 1,5 milyon dolar. Ortada bir şey olmadığı için size yerinde inceleme sonucu aktaramıyorum.

Üç beş tane teneke kulübe vardı onu da hurda toplayanlar aldı.

Ama olay şöyleydi, bildiğiniz ilkokul öğrencilerinin kullandığı tablet evinizin duvarına takılacak ve siz buradan 112'nin telefon numarasını, belediyeye olan su borcunuzu, nöbetçi eczaneyi öğrenip acayip teknolojik olacaktınız.

Aynı tarihlerde Elon Musk uzaya uydu gönderiyordu. Okul öncesi çocuklar akıllı telefonlarla dünya turu yapıyorlardı.

Ama bu proce ile kendisini kasaba ve ülke sınırlarının ötesine taşıyıp YALAN SÖYLEME alanında 'beynelminel' seviyeye çıkan bizim TEYYO EMMİN, bunun dünyada ilk, tek ve örneği olmayan bir proce olduğunu açıklıyordu. İnanmayan belediyenin sayfasındaki aşk videosuna bakabilir yada Google amcaya Lüleburgaz Belediyesi aşk projesi yazıp okuyabilir.

Bu arada tabletler birileri tarafından iç edildi. Büyük bir heyecanla tabletini bekleyen ev duvarlarımız depresyona girdi. Bu yüzden İsveçli bilim adamları 'Duvar Zanax' ı adlı depresyon ilacını keşfetti.

Faturalar sessizce ödendi ve olan bizim boynu bükük duvarlarımız ile paralarımıza oldu.

İlahi TEYYO EMMİN 100 tane mabadı kırık tableti dağıtamadın, bizi Teknoloji 5.0 'a taşıyacan e mi !

449 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page