top of page

Nüfus müdürlüğü açık!

Geçici Kimlik Belgesi verilecek

Bugün ve yarın yapılacak olan Yükseköğretim Kurumları Sınavı dolayısıyla Lüleburgaz ve Kırklareli Nüfus Müdürlüğü, saat 07.00’dan itibaren öğrenciler için açık olacak.

8-9 Haziran tarihlerinde yapılacak olan Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) dolayısıyla sınava girecek öğrencilerin eksik kimlik işlemlerini yapması için nüfus müdürlükleri açık olacak.

Ölçme, Seçme Yerleştirme Merkezi’nden (ÖSYM) alınan bilgilere göre nüfus müdürlükleri 8 Haziran Cumartesi 07:00-17:00 ve 9 Haziran Pazar 07:00-15:30 saatlerinde hizmet edecek.

ÖSYM’nin resmi sitesinden alınan bilgilere göre Lüleburgaz Hükümet Konağı’nda bulunan İlçe Nüfus Müdürlüğü’ne 0288 417 13 05 numaralı telefondan ve Kırklareli İl Nüfus Müdürlüğü’ne 0288 214 30 81 numaralı telefondan ulaşılabileceği belirtildi.

GEÇİCİ KİMLİK BELGESİ VERİLECEK

ÖSYM Başkanlığı’ndan konu ile ilgili yapılan açıklama ise şöyle; “8-9 Haziran 2024 tarihlerinde uygulanacak Yükseköğretim Kurumları Sınavı’na girecek adaylardan; T.C. Kimlik Kartı’nı kaybeden, T.C. Kimlik Kartı’nda fotoğrafı bulunmayan, nüfus cüzdanı olmayan veya nüfus cüzdanında T.C. kimlik numarası, fotoğraf, soğuk damga bulunmadığı için sınava kabul edilmeyecek. Söz konusu müdürlüklere başvuran adaylara; müdürlük personeli tarafından fotoğraflı, imzalı-mühürlü, barkodlu-karekodlu veya  fotoğraflı, barkodlu-karekodlu ‘Geçici Kimlik Belgesi’ düzenlenecektir” denildi.

Öte yandan öğrenciler yapılacak olan sınavların sabah oturumlarında saat 10:00’dan sonra ve öğleden sonra olan oturumda saat 15:30’dan sonra binaya alınmayacak.

239 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page