“Ciğerci Muro yeni yerinde yeni lezzetleriyle açıldı”
Lüleburgaz’da faaliyet gösteren Ciğerci Muro isimli iş yeri, yeni yerinde yeni lezzetleri ile kapılarını müşterilerine açtı.
Zafer Mahallesi Özgürlük Caddesi üzerinde geçtiğimiz Cumartesi günü işletmeciliğini Murat Baran ve Ahmet Serdar Baran’ın yaptığı Ciğerci Muro’nun açılışına Belediye Başkanı Murat Gerenli ile çok sayıda iş adamı katıldı.
Belediye Başkanı Murat Gerenli açılış öncesi yaptığı konuşmada, Lüleburgaz’a yeni bir işletme kazandıran firma sahiplerini kutlayıp teşekkür etti.
Şehre değer kazandıran ve istihdam yaratan herkesin kendileri için değerli olduğunu belirten Gerenli, yeni iş yerinin hayırlı olması temennisinde bulundu.
Saat 14.00’da yapılan açılış öncesi kurban kesilirken, ardından açılış kurdelesi kesildi.
Kurdele kesiminin ardından Başkan Gerenli ve davetliler mekanı gezerken, yeni dizayn edilen ve modern bir görünüm kazandırılan işletmenin lezzetleri ile de ön plana çıkması temennisinde bulundu.
“DAVETLİLERE İKRAM TAM NOT ALDI”
Açılın ardından firma sahipleri tarafından tüm davetlilere ikramlarda bulunuldu.
Güneydoğu bölgesinin lezzetlerini vatandaşlara sunacak olan Ciğerci Muro, özellikle Diyarbakır usulü kuzu ciğer ve kuzu şiş ürünleri ile ön plana çıkıyor.
Kömür ateşinde pişen ürünleri dumanı üstünde ikram eden firma, açılışa katılan davetlilerden de tam not almayı başardı.
İşletme daha önceki yerinde menüsünde ciğer ve kuzu şişin yanında tavuk şiş, urfa, adana, kanat, domatesli kebap, patlıcanlı kebap, karışık kebap, dürüm, çorba, tatlı bulundururken, yeni işletmelerinde menüsüne lahmacun ve pide çeşitleri de ekledi.
“TEK TEK SEÇİLİP GETİRTİLİYOR”
İşletme sahibi Murat Baran açılışın ardından yaptığı açıklamada, açılış davetlerine katılan tüm dostlarına teşekkür etti.
Lüleburgaz’da alanında öncü bir işletme olmayı amaçladıklarını belirten Baran, kullandıkları tüm ürünlerin en doğal, en taze ürünler olmasına dikkat ettiklerini belirtti.
Güneydoğu lezzetlerini Lüleburgazlı vatandaşlar ile yeni yerlerinde buluşturduklarını dile getiren başarılı iş insanı, “Diyarbakır, Gaziantep, Şanlıurfa, Adana gibi yörelerin et, baharat çeşitlerini kullanıyoruz. Biz farklı bir lezzeti vatandaşlar ile buluşturduğumuza inanıyoruz. Biz kendimiz yemediğimiz bir şeyi başkasına asla yedirmeyiz. Bu anlayış ile ilerliyoruz. Ciğeri özel kuyruk yağı ile pişiriyoruz. Özel soslarımız var. Ustamız da işinin ehli bölgenin önemli ustalarından biridir. Tüm vatandaşlarımızı mekanımızda misafir olmaya bekleriz” şeklinde konuştu.
Comments