top of page

Muhtarlık için 3 yıl çalıştı

Lüleburgaz’da yaşayan Muharrem Çeçe, yapılacak yerel seçimlerde Yıldırım Mahallesi Muhtar Adayı olduğunu açıkladı. Çeçe, sorunları bildiğini ve muhtarlık için 3 yıl boyunca çalıştığını belirtti. Çeçe; “Yerinde oturan muhtar değil, gezen sorunlara çözüm bulan bir muhtar olacağım” dedi.



Lüleburgaz’da yaşayan Muharrem Çeçe, yapılacak yerel seçimlerde Yıldırım Mahallesi Muhtar Adayı olduğunu açıkladı.

İşletmeci olan ve 30 yıldır Lüleburgaz’da yaşayan Muharrem Çeçe, Yıldırım Mahallesi’nde olan sorunları bildiğini ve 3 yıldır muhtarlık için çalışma yaptığını kaydetti.

“YERİNDE OTURAN MUHTAR DEĞİL, GEZEN SORUNLARA ÇÖZÜM BULAN BİR MUHTAR OLACAĞIM”

Çeçe; “Ayrım yapmadan, kimseyi incitmeden, herkesin muhtarı olacağım. Yıldırım Mahallesi’ni iyi bilen bir esnaf olarak muhtar adayıyım. Mahallemizde yaşayan herkesin sesine kulak vereceğim. Benimle birlikte mahallemiz daha iyi bir yere gelecek. Mahallemizi A’dan Z’ye biliyorum. Sokak sokak gezerek sorunları tespit ettim. Mahalle halkımızı yakından tanımaktayım. Terkedilmiş bir mahalle olarak gördüğümüz Yıldırım Mahallesi’ni yeniden canlandıracağız. Benim amacım hizmet etmek, onu da çok iyi yapacağıma eminim. 3 yıldır muhtarlık için çalışma içerisindeyim. Birçok kişiye ulaşıp sorunları tespit ettik. Mahallemizde geçen derenin çalışmalarının ilerlemesi açısından çalışmalarımız olacak. Muhtarlığa gelen resmi evrakları mahallelimizin kapısına getireceğiz. Mahalle halkım bana 24 saat ulaşabilecek. İyi ve kötü günde hep mahalle halkımızın yanında olacağız. Her soruna çözüm arayacağız. Daha temiz bir Yıldırım Mahallesi yaratmak için var gücümüzle çalışacağız. Mahalle halkımızdan bana güvenmelerini ve desteklemelerini istiyorum. Yerinde oturan muhtar değil, gezen sorunlara çözüm bulan bir muhtar olacağım. Mahalle halkımıza ‘oylar sizden, hizmet muhtarınızdan’ diyorum” dedi.

488 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page