top of page
Yazarın fotoğrafıTevfik İŞÇİ

Muhtardan sağlık ziyareti

Atatürk Mahallesi Muhtarı Cihan Kara, mahallede yer alan Özden Gökçe Aile Sağlığı Merkezi'ni ziyaret etti. Kara, yakın zamanda açılan sağlık ocağında randevusuz bir şekilde raporlu ilaç yazılması, kan tahlili, muayene, gebe izlemleri ve bebek-çocukların izlem-aşıları yapıldığını belirterek, mahalleliyi burayı kullanmaya davet etti.



Atatürk Mahallesi Muhtarı Cihan Kara, İlçe Sağlık Müdürlüğü ve Özden Gökçe Aile Sağlığı Merkezi'ne ziyaret gerçekleştirdi.

İlçe Sağlık Müdürü Önder Porsuk ve kurum yetkileri ile görüşen Kara, sonrasında Özden Gökçe Aile Sağlığı Merkezi'ni ziyaret etti.

Kara, ziyaretlerinde mahalle sakinleri için yapabileceği bir destek olup olmadığını sorarken, mahalle halkını en konforlu tedaviyi olabileceği Özden Gökçe Aile Sağlığı Merkezi'ne davet etti.

Aile Sağlığı Merkezi’nde tüm sağlık hizmetlerinin verildiğini belirten Kara, “Atatürk Mahallesi Öğükler Sokak No:115'te hizmete açılan Lüleburgaz Özden Gökçe Aile Sağlığı Merkezi'nde Dr. Benan Kuşçu ve Dr. Berkay Cansever hizmet vermektedir. Mahalleye yakın zamanda açılan bu aile sağlığı merkezinde, başvuru esnasında kişilerin kayıtları alınarak, randevusuz bir şekilde raporlu ilaç yazılması, kan tahlili, muayene, gebe izlemleri ve bebek-çocukların izlem-aşıları yapılabilmektedir. Pansuman, enjeksiyon vb. tüm işlemler yapılmakta olup, hekimlerimiz kanser erken teşhis ve tarama açısından gerekli yönlendirmeleri de yapmaktadır.” dedi.

211 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör

Comentários


bottom of page