top of page
Yazarın fotoğrafıTevfik İŞÇİ

Muhtardan karne hediyesi!

Lüleburgaz Cumhuriyet Mahallesi Muhtarı Remzi Mandacı, mahallesindeki çocuklara karne hediyesi olarak meyveli yoğurt dağıttı.



31 Mart yerel seçimlerinin ardından Lüleburgaz Cumhuriyet Mahallesi Muhtarı seçilen Remzi Mandacı, mahallesindeki çocuklara karne hediyesi sürprizi hazırladı.

Mahallede oturan çocuklara karne hediyesi olarak bir sürpriz yapmak isteyen Mandacı, Danone Fabrikası ile iletişime geçerek fikrini paylaştı.

Olumlu dönüş alan Mandacı, bir duyuru ile mahalledeki çocuklara ulaşırken, Aydın Mutlu Parkı içerisinde yer alan muhtarlık binası önünde çocuklara meyveli yoğurt ikram etti.

Yaklaşık 500 çocuğa meyveli yoğurt dağıtan Remzi Mandacı’nın bu hareketi, mahalleli çocuklarda büyük sevinç yarattı.

Meyveli yoğurtlarını alan çocuklar muhtarları Remzi Mandacı’ya teşekkür edip, hemen yoğurtlarını yemeye başlarken, günün tadını çıkardılar.

Remzi Mandacı’ya bağlı olduğu Lüleburgaz Muhtarlar Derneği Başkanı Emre Erbaş ile yönetim kurulu üyeleri Cihan Kara ve Remzi Dik de eşlik etti.

Remzi Mandacı organizasyonun ardından yaptığı açıklamada, mahalleli çocuklara ufak da olsa bir karne hediyesi vermeyi düşündüğünü, çocukların yüzündeki tebessümün kendisini mutlu ettiğini dile getirdi.

700 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör

Comentários


bottom of page