top of page

Muhtar Yetkin hızlı başladı!

31 Mart yerel seçimleri sonrasında Barış Mahallesi Muhtarı seçilen Hüsamettin Yetkin, mahalleyi güzelleştirmeye ve sorunları çözmeye devam ediyor.

31 Mart yerel seçimleri sonrasında Barış Mahallesi Muhtarı seçilen Hüsamettin Yetkin, mahalleyi güzelleştirmeye ve sorunları çözmeye devam ediyor.

Muhtar Yetkin, göreve geldikten sonra çalışmalarına başladı ve işe ilk olarak muhtarlık çevresinin onarımını yaptırdı.

Yetkin, Barış Mahallesi’ndeki kaldırım üstünde ve yollarda bulunan otlarının temizlendiğini, kanalların temizlendiğini, yanmayan sokak lambalarının onarıldığını, çukurların kapatıldığını ve genel olarak mahallede temizlik yapıldığını belirtti.


“BARIŞ MAHALLEMİZ ÇOK GÜZEL BİR YER OLACAK”

Bir ay gibi bir sürede çalışmalara hızlı başladıklarını belirten Yetkin; “Daha önce söz verdiğimiz gibi mahallemizin huzuru, refahı ve temizliği için çalışıyoruz, çabalıyoruz. Sizlerin desteği ile göreceksiniz Barış Mahallemiz çok güzel bir yer olacak. Mahallemizin önceliği neyse ona göre hareket edip ona göre çözüm buluyoruz. Göreve geldiğimizden beri ot temizliği, kanal temizliği, lamba onarımı gibi faaliyetleri yaptık ve yapmaya devam ediyoruz. Mahallemizdeki her bir bireyin desteği ve güveni, bu göreve gelmemi sağlayan en önemli unsurdur. Sizlerin taleplerini, önerilerini ve beklentilerini dikkate alarak, Barış Mahallesi'ni daha yaşanabilir ve daha huzurlu bir yer haline getirmek için kararlı bir şekilde çalışacağım. Bu süreçte yanımda olan, desteklerini esirgemeyen herkese teşekkür ediyorum. Bundan sonra da mahallemizin refahı ve huzuru için el ele, gönül gönüle çalışacağız. Biz bu göreve çalışmak için geldik” dedi.

254 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page