top of page

Ümit muhtar sınırları aştı


Yıldız Mahallesi Muhtarı Ümit Öztürk, her yıl öğrencilere yönelik gerçekleştirdiği kıyafet yardımı kampanyasını bu yıl da başlatarak ihtiyacı olan aileleri muhtarlığa beklediğini belirtti.

Lüleburgaz’da düzenlediği sosyal yardım kampanyaları ile mahalle sınırlarını aşan Yıldız Mahallesi Ümit Öztürk, bu yıl da soğuk kış günlerinde öğrencileri unutmadı.

İlk ve Ortaokul çağındaki ihtiyaç sahibi öğrencilere kışlık kıyafet desteği verecek olan Öztürk, kampanyayı başlattıklarını duyurdu.

Görevde bulunduğu süre zarfında Yıldız Mahallesi’nde kan bağışından, giysi yardımlarına, ihtiyaç sahiplerine yönelik kampanyalardan, kırtasiye malzemesi yardımlarına kadar pek çok sosyal projeyi hayata geçiren Yıldız Mahallesi muhtarı Ümit Öztürk, mahalle halkının yanı sıra diğer mahalle sakinlerinin de takdirini kazanmasını bildi.

Her yıl olduğu gibi bu yıl da ilk ve ortaokul çağındaki çocuklar için kıyafet desteği vereceklerini açıklayan muhtar Öztürk, çocuklarına kışlık kıyafet almakta zorluk çeken komşularının kendisine ulaşmasını istedi.

Konu hakkında konuşan Öztürk; “İlk ve ortaokul çağındaki çocuklarımız için bir şeyler yapmak istedik. Soğuk kış günleri öncesi de öğrenci kardeşlerimizin yanlarında olduğumuzu göstermek için kıyafet yardım kampanyası başlattık.

Mont, kazak gibi malzemeleri almakta zorluk çeken komşularımız var ise muhtarlığımıza bildirilmesini veya kendilerinin muhtarlığımıza yönlendirilmelerini istiyoruz. Her zaman olduğu gibi bu yıl da Yıldız Mahallesi Muhtarlığı olarak elimizden gelen yardımı yapmaya hazırız” diye konuştu.

Öztürk, geçtiğimiz yıllarda da yaptıkları bu yardımlar kapsamında mahalle halkının yüzünü güldürdüklerini belirterek, bu yılda kıyafet desteğini sürdürdüklerini dile getirdi.

674 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page