top of page

Muhtarımız “Kemal” Mahallemiz “Atatürk”

Atatürk Mahallesi Muhtar Adayı Kemal Karaca, mahalle gezilerini tamamladı. ‘Muhtarımız Kemal, Mahallemiz Atatürk’ sloganı ile yola çıkan Kemal Karaca hem mahalle halkını dinlediğini hem de yapacağı projelerini anlattığını belirtti.


Atatürk Mahallesi Muhtar Adayı Kemal Karaca, 31 Mart Pazar günü yapılacak seçimler öncesi mahalle gezilerini tamamladı.

‘Muhtarımız Kemal, Mahallemiz Atatürk’ sloganı ile yola çıkan Kemal Karaca hem mahalle halkını dinlediğini hem de yapacağı projelerini anlattığını belirtti.

Karaca, 31 Mart seçimlerinde muhtar olması durumunda; “Herkesin muhtarı olacağım, kimseyi ötekileştirmeyeceğim, mahalle de herkesin hakkını savunacağım. Çocuk parklarının yeniden düzenlenmesini sağlayacağım. Tarihi ve kültürel geziler düzenleyeceğim. Mahallemizde bulunan iki adet kamu arsalarından birine çalışan anneleri rahatlatmak için kreş yaptırmaya çalışacağım. Spora meraklı gençlere öncelik edeceğim. Mahalle halkımla birlikte, temiz-güzel mahalle olması için uğraşacağım. Her ay başı hava şartları uygun olduğunda mahalle halkımla kahvaltı toplantıları yapacağım. Her gittiğimiz yerde sıcak bir şekilde karşılaştığım için Mahalle halkıma sonsuz teşekkür ediyorum” diyerek mahalle halkından destek istedi.


Atatürk Mahallesi Muhtarı Osman Kızılaslan’da, Baş Aza Kemal Karaca’ya destek istedi.

Kızılaslan; “20 yıldır görevdeyim. Artık bırakma zamanı geldi. Mahalle halkımdan helallik isteyerek, yerime 5 yıldır baş azalık yapan tecrübeli, bilgili bir olan Kemal Karaca’yı bırakıyorum. Onun için gözüm arkada kalmayacak. Mahalle halkıma da bu güne kadar beni destekledikleri için ayrıca teşekkür ediyorum” ifadelerine yer verdi.

 

 

230 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page