top of page
Yazarın fotoğrafıgorunumhaber

Modanın kalbi Lüleburgaz’da!

Hem uygun hem kaliteli!

Lüleburgaz Kapalı Pazar Yeri ve Semt Merkezi’nde kurulan, halk tarafından “Sosyete Pazarı” olarak da bilinen Moda ve Giyim Pazarı’nda fiyatlar mutlu, ürünlerin kalitesi ise vatandaşı memnun ediyor.

Lüleburgaz Seyyar Pazarcılar Odası Başkanı Abdullah Koç, kurulduğu günden bu yana Lüleburgaz ve Trakya’nın gözdesi olan sosyete pazarının her cumartesi açık olduğunu aktardı.

Lüleburgaz Kapalı Pazar Yeri ve Semt Merkezi’nde kurulan Moda ve Giyim Pazarı (Sosyete Pazarı) her cumartesi açılmaya devam ediyor.

13 Ocak günü kurulan pazara vatandaşlar soğuk havaya rağmen ilgi gösterdi.

İçerisinde her yaşa ve bütçeye uygun kadın-erkek ve çocuk giyim ürünleri, ayakkabı, takı, kozmetik, çanta ve binlerce çeşit ürünün bulunduğu pazar Lüleburgazlılar tarafından ilgi ile takip ediliyor.

Lüleburgaz Seyyar Pazarcılar Odası Başkanı Abdullah Koç, pazarın soğuk hava şartlarında dahi her cumartesi kurulduğunu belirtti.

Sosyete Pazarı’nda uygun fiyatlı kaliteli ürünlerin yer aldığını belirten Koç, bunun da vatandaşları memnun ettiğini dile getirdi.

Kurulduğu günden bu yana Lüleburgaz ve Trakya’nın gözdesi olan sosyete pazarının her cumartesi açık olduğunu aktaran Koç, “Kurulduğu günden bu güne Lüleburgaz’ın ve Trakya’nın gözdesi olan pazarımız her cumartesi açılmaya devam etmektedir. İçerisinde binlerce çeşit ürünün bulunduğu Pazar, uygun fiyatlar ile müşterilerimize hitap etmektedir. Şu an da pazarımız gayet iyi şekilde açılıyor ve hizmet veriyor. Yerli ve yabancı birçok kişinin uğrak noktası olan pazarımızda kaliteli ürünler ile hizmet vermekteyiz. Değerli halkımızı her cumartesi açık olan pazarımıza bekliyoruz” diye konuştu.

Moda ve Giyim Pazarı’nda vatandaşların giyim eşyalarını daha çok aldığı görüldü.

3.120 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör

Commentaires


bottom of page