top of page

MHP’li isimler basınla buluştu


Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Lüleburgaz İl Genel Meclis Üyesi 1. Sıra Adayı Recep Özkan ile 2. Sıra Adayı Recep Karaman, basın mensupları bir araya geldi.

Teras Kafede düzenlenen yemeğe yerel basın temsilcileri ile site ve sosyal medya platformlarının temsilcileri de katıldı.

Samimi bir atmosferde gerçekleşen yemekte Recep Özkan basın ve sosyal medya temsilcileri ile sohbet ederek hem ilçe gündemine dair fikir alışverişinde bulundu hem de 2024 İl Genel Meclisi seçimleri için projelerini paylaştı.

Kısa bir özgeçmiş sunumunda 1973 yılında Lüleburgaz'da doğduğunu, uzun yıllardır esnaflık yaptığını ve halen Emir Çocuk Giyim'in sahibi olduğunu anlatan Özkan,  halen Lüleburgaz Esnaf Kredi Kefalet Kooperatifi yönetim kurulu üyeliği yapmakta olduğunu ve çeşitli STK'larda aktif katılımı olduğunu vurguladı.

“SORUNLARI YAKINDAN BİLİYORUM”

Lüleburgaz'ın sorunlarını yakından bildiğini ve çözümüne katkıda bulunmak için İl Genel Meclisi'nde görev almak istediğini belirten Özkan, hedefinin Lüleburgaz'ın hak ettiği yatırımları almasını sağlamak olduğunu aktardı.

İlçe genelinde, köylerde ve beldelerdeki muhtarlarla yakın iş birliği kurarak çalışmaları yürüteceklerini ifade eden Özkan, İl Genel Meclisi bütçesinde Lüleburgaz'a hak ettiği payın verilmesini yakından takip edeceklerini dile getirdi.

Samimi ve keyifli bir akşam yemeğinde bir araya gelmenin mutluluğunu yaşadığını kaydeden Özkan, programa katılan tüm basın kuruluşlarına ve sosyal medya temsilcilerine teşekkürlerini iletti.

285 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page