top of page

MHP’de gözler adayda!

“Kırklareli’nin makus tarihini değiştirmeye hazırız”

MHP Kırklareli İl Başkanı Şaban Savaşan, derin bir hizmet eksikliğinin girdabında boğulan Kırklareli’nin kayıp yıllarını ve belediyecilik alanındaki makûs tarihini değiştirmeye hazır olduklarını aktardı.



MHP Kırklareli İl Başkanı Şaban Savaşan, 31 Mart 2024 yerel seçimlerinde Cumhur ittifakı adayı olarak MHP’nin adayının desteklenmesine karar verilmesini memnuniyetle karşıladıklarını belirtti.

Savaşan, konuya ilişkin bir basın açıklaması yayınlarken, adayın en kısa sürede açıklanacağını bildirdi.

Cumhur İttifakı Belediye Başkan adayının Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin takdirleriyle Genel Merkez tarafından açıklanacağını ifade eden Savaşan, derin bir hizmet eksikliğinin girdabında boğulan Kırklareli’nin kayıp yıllarını ve belediyecilik alanındaki makûs tarihini değiştirmeye hazır olduklarını aktardı.

MHP İl Başkanı Şaban Savaşan basın bildirisinde şunları kaydetti; “Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ve Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Sayın Dr. Devlet Bahçeli Bey’in tensipleriyle 31 Mart Mahalli İdareler Seçimlerinde ilimizde Cumhur İttifakı Adayı olarak Milliyetçi Hareket Partisi’nin Belediye Başkan adayının desteklenmesine karar verilmiştir. Böyle kutlu bir görevi bizlere layık görmelerinden ötürü Sayın Cumhurbaşkanımıza ve Bilge Liderimize Milliyetçi Hareket Partisi Kırklareli İl Teşkilatı adına sonsuz teşekkürlerimi bildiririm.”

“KIRKLARELİ’NİN MAKUS TARİHİNİ DEĞİŞTİRMEYE HAZIRIZ”

Savaşan, Kırklareli’nin belediyecilik alanındaki makûs tarihini değiştirmeye hazır olduklarını da vurgularken, “Milliyetçi Hareket Partisi Kırklareli İl Başkanlığı olarak Cumhur İttifakı Ortağımız AK Parti Kırklareli İl Teşkilatıyla birlikte derin bir hizmet eksikliğinin girdabında boğulan Kırklareli’mizde değişimin fitilini ateşlemeye; ilimizin kayıp yıllarını ve belediyecilik alanındaki makûs tarihini değiştirmeye hazırız. Ayırmadan; ayrıştırmadan, tüm vatandaşlarımız ve Kırklareli’miz için canla başla çalışacağımıza teşkilatım ve şahsım adına tüm vatandaşlarımıza söz veriyorum. Ayrısı gayrısı olmadan tek bir hedef peşinde, doğru yönetilen ve hak ettiği hizmeti alan bir Kırklareli için omuz omuza yürüyeceğimize söz veriyorum! Bu bağlamda Cumhur İttifakı Belediye Başkan adayımız en yakın zamanda Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanımız Sayın Dr. Devlet Bahçeli Bey’in takdiriyle Genel Merkezimiz tarafından açıklanacaktır. Tüm vatandaşlarımızı saygı ve sevgilerimle selamlarım.” ifadelerine yer verdi.

243 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page