top of page

Mercan’da hayat durdu!


Mercan Pasajı esnafları elektriksiz ortamda ellerindeki işleri toparlamak ve taşınmak için çaba verirken, mum ışığında mücadele veriyorlar.

Geçtiğimiz hafta Mercan Pasajı’nda elektriklerin kesilmesinin ardından esnaflar yetkili merciler ile görüşmeler gerçekleştirmişti.

Esnafların bazıları taşınma bazıları tamamen kapatma kararı aldı.

Ellerindeki işleri yetiştirmeye, bir yandan da taşınmaya çalışan esnaflar elektrikleri kesik olduğu için kısıtlı imkanlar ile mücadele ederek bu süreci atlatmaya çalışıyor.

Bunun üzerine Cumartesi yağan şiddetli yağmur sonrası pasajın alt katını su bastı. Elektrik olmaması sebebiyle devirdaim motorunun çalışmadığını bu yüzden suyun tahliye edilemediğini aktaran pasaj esnaflarından Hakan Dedeoğlu; “Değerli yetkililer, şu anda yağmur nedeniyle Mercan Çarşısı’nın alt katı sular altında. Yıkım nedeniyle kesilen elektrik sebebiyle devirdaim motoru çalışmıyor ve bu yüzden büyük bir mağduriyet söz konusu. Diğer taraftan pasaj sakinleri işlerini tamamlamaya, taşınmaya çalışıyor. Dolayısıyla herhangi bir kaza bela olmaması adına birkaç günlüğüne de olsa elektriğin tekrar verilmesi gerekiyor.” dedi.

733 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page