top of page

Memleket Partisi’nde yeni dönem

Memleket Partisi Kırklareli İl Başkanlığını milletvekilliği adaylığı için bırakan Aslı Eligüzel, genel merkez kararıyla yenilen partisinin il başkanlığına atandı.



Barış Can KORKMAZ

Bir süredir şehirde resmi bir yönetimi olmayan Memleket Partisi Kırklareli İl Başkanlığına eski İl Başkanı Aslı Eligüzel yeniden atandı.

Aslı Eligüzel 24 Eylül tarihli atama kararını sosyal medya hesaplarından duyurdu. Genel sekreterlikten gelen atama yazısında Genel Sekreter Halil İlker Çelik’in imzası bulunuyor.

İl yönetimi listesinde başkanlık makamında Aslı Eligüzel, yönetim listesinde Melih Günay, Sedef Cura, Ali Yavuz, Yunus Emre Kara, Burak Gündüz, Zehra Çisem Taşkın, Hüseyin Öztürk ve Yusuf Sami Altunkalem bulunuyor.

Atama hakkında açıklama yapan Eligüzel; “Memleket Partisi Kırklareli İl Başkanlığı'na tekrar atanmış olmaktan büyük bir gurur ve sorumluluk duyuyorum. Partimize ve ilimize hizmet etme azmi ve kararlılığıyla yola çıktık. Daha önce milletvekili adaylığı için il başkanlığı görevimi bırakmıştım, ancak şimdi tekrar bu göreve dönme kararı aldım çünkü biliyorum ki Kırklareli'mizin Memleket Partisi'ne ihtiyacı var. İl teşkilatımızla birlikte ilimize hizmet etmek ve partimizi daha da güçlendirmek için çalışmalarımıza hızla başlıyoruz. En kısa sürede ilçe kuruluşlarımızı da gerçekleştireceğiz. Kırklareli'nin sorunlarını ve ihtiyaçlarını yakından takip ederek, partimizin vizyonu doğrultusunda çalışmalarımızı sürdüreceğiz. İl başkanlığı görevini tekrar üstlenmenin heyecanı ve sorumluluğuyla, tüm partililerimize ve ilimize hayırlı olmasını diliyorum." şeklinde konuştu.

112 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page