top of page

Mehmetçik'e yeşil ışık!

Lüleburgaz’da 11 yıldır trafiğe kapalı olan Mehmetçik Caddesi’nde istinat duvarının yenilenmesi kapsamında çalışmalar başladı. Yaklaşık iki ay sürecek çalışmaların ardından cadde yeniden araç trafiğine açılacak.

Lüleburgaz’da 11 yıldır trafiğe kapalı bulunan Mehmetçik Caddesi’nin yeniden araç trafiğine açılmasına yönelik düzenleme çalışmaları dün resmen başladı.

Proje kapsamında, Lüleburgaz Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi bahçesinde bulunan ve can güvenliği açısından risk oluşturan istinat duvarı kaldırılarak yerine yeni ve güvenli bir duvar inşa edilecek. Çalışmaların tamamlanmasının ardından cadde yeniden araç trafiğine açılacak.

Yetkililer, çalışmaların yaklaşık iki ay içinde tamamlanmasının planlandığını ve hedefin okullar açılmadan önce caddenin yeniden hizmete açılması olduğunu belirtti.

Çalışmaların tamamlanmasıyla birlikte Mehmetçik Caddesi’nin kent içi ulaşımda önemli bir rahatlama sağlaması bekleniyor.

bottom of page