top of page

Medikent emektarları ağırladı


Haber Merkezi

Medikent Hastanesi, 24 Kasım Öğretmenler günü nedeniyle Lüleburgaz’a hizmet etmiş bir grup emektar öğretmene hastanenin kafeteryasında sabah kahvaltısı düzenledi.

Hastane yetkililerinden aldığımız bilgiye göre, 24 Kasım Cuma günü sabah 10.00’da başlayan kahvaltıya Ünal Güleryüz, Necla Güleryüz, Ali Aslan, Sevgi Aslan, Nadiye Tangül, Ahmet Tangül, Ayşe Cankar, Timur Cankar, Nedim Orcan, Hüseyin Öztürk, Mustafa Aydemir, Necati Kayhan ve Hüseyin Yetim isimli emekli öğretmenler katılım gösterdi.

Öğretmenlik anıları ve anlatılan hikayelerle neşe içinde geçen sabah kahvaltısına Medikent Hastanesi Başhekimi Op. DR. Turgay Yücel, Yönetim Kurulu Başkanı Op. Dr. Ferhat Gega, Başhekim Yard. Op. Dr. Teoman Durukan ve Yönetim Kurulu Üyelerinden Dt. Handan Çağlayan da katılarak emekli öğretmenler ile sohbet etti.


Hastane anı defterine duygu ve düşüncelerini kaleme alan öğretmenler hastane yönetimi tarafından hazırlanmış olan çiçek ve hediyelerin taktimi ve fotoğraf çekiminin ardından hastaneden ayrıldılar.

208 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page