top of page

Meclis toplantısı bugün

Önümüzdeki yılın teması ne olacak?

Lüleburgaz Belediye Meclisi’nin Haziran ayı 1. olağan toplantısı bugün saat 18:00’da Sokollu Mehmet Paşa Külliyesi Belediye Meclis Toplantı Salonu’nda yapılacak. Toplantı da 5 sporcu ve 3 antrenörün ödüllendirilmesi de görüşülecek.

Lüleburgaz Belediye Meclisi’nin Haziran ayı 1. olağan toplantısı bugün saat 18:00’da Sokollu Mehmet Paşa Külliyesi Belediye Meclis Toplantı Salonu’nda yapılacak.

Açılış ve yoklamanın ardından meclisin gündem maddelerine geçilecek.

Meclisin bazı gündem maddeleri ise şöyle: Sosyal Destek Hizmetleri Müdürlüğü’nün 23.05.2024 tarih 132924 sayılı 2025 Yılı Teması konulu yazısının görüşülmesi, Tesisler Müdürlüğü’ nün 23.05.2024 tarih 132910 sayılı Tesisler Müdürlüğü Kreş ve Gündüz Bakımevi Yönetmelik Değişikliği Hk. konulu yazısının görüşülmesi.

Sosyal Destek Hizmetleri Müdürlüğü’nün ilgili yazıları ile başarılı sporculardan Zülal Kurşun, Ezgi Akbulut, Aydın Demirkol, Oğuzhan Avcı ve Mustafa Özdemir’in ödüllendirilmesi yazılarının görüşülmesi.

Sosyal Destek Hizmetleri Müdürlüğü’nün ilgili yazıları başarılı antrenörlerden Elif Canbaz, Şemsi Şamiloğlu, Elif Büşra Polat’ın ödüllendirilmesi yazılarının görüşülmesi.

 

107 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page