top of page

Markette taciz!

“Akli dengesi bozuk”

Kırklareli'nde bir markette alışveriş yapan kadını taciz eden akli dengesi bozuk kişi gözaltında hastaneye sevk edildi.

Kırklareli Valiliği konu hakkında yaptığı açıklamada, “Akli dengesi bozuk olan vatandaşımız adli makamlarca gözaltına alınmıştır. Konuyla ilgili adli süreç devam etmekte olup akli dengesi bozuk olan vatandaşımız gerekli sağlık kontrolü ve tedavisinin yapılması için hastaneye sevk edilmiştir” denildi.

Haber Merkezi

Kırklareli'nde bir markette alışveriş yapan kadına tacizde bulunan şahsın akli dengesinin yerinde olmadığı açıklandı.

Konu hakkında Kırklareli Valiliği tarafından bir açıklama yapılırken, akli dengesi bozuk olan şahsın yüzde 40 engelli raporu olduğu belirtildi.

Yapılan açıklamada şu ifadeler yer aldı: “İlimiz Merkezde bulunan bir zincir markette akli dengesi bozuk olan bir vatandaş tarafından alışveriş yaptığı esnada bir bayan müşteriye yönelik gerçekleştirilen taciz olayı ile ilgili; yapılan ihbar üzerine kolluk kuvvetlerimiz olaya anında müdahale ederek akli dengesi bozuk olan vatandaşımız adli makamlarca gözaltına almıştır. Konuyla ilgili adli süreç devam etmekte olup, akli dengesi bozuk olan (ruh sağlığı ve hastalıkları uzmanınca %40 engelli raporu verilen; organik olmayan psikoz, tedaviyle işlevselliği kısmen düzelen) vatandaşımız gerekli sağlık kontrolü ve tedavisinin yapılması için hastaneye sevk edilmiştir. Kamuoyuna saygıyla duyurulur.”

317 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page