Mahallenin kadınları yeni yılı karşıladı!
- Özlem KARAKOYUN

- 22 Ara 2025
- 1 dakikada okunur



Hürriyet Mahallesi’nde kadınlar, yılbaşı eğlencesi kapsamında bir araya gelerek keyifli ve renkli anlar yaşadı.
Etkinlik, yeni yıl pastasının kesilmesiyle başladı.
Hürriyet Mahallesi Muhtarı Kader Güven öncülüğünde düzenlenen organizasyon, Lüleburgaz’daki kadın muhtarların dayanışmasıyla gerçekleşti.
Saat 14.00’te başlayan programa mahalle sakini kadınlar ve çocuklar yoğun ilgi gösterdi.
Pasta kesiminin ardından katılımcılar evlerinde hazırladıkları atıştırmalıkları paylaşarak sohbet etti. Müzik eşliğinde yöresel oyunlar oynanırken, çocuklar için de eğlenceli anlar yaşandı.
Gün boyunca süren etkinlikte mahallede birlik ve beraberlik duygusu ön plana çıktı. Kadınların kaynaştığı, çocukların neşeyle vakit geçirdiği program, mahalle kültürünün yaşatılmasına katkı sağladı. Lüleburgaz’ın kadın muhtarlarının desteğiyle gerçekleşen etkinlik, dayanışmanın güzel bir örneği olarak değerlendirildi.
Etkinliğe ilişkin konuşan Hürriyet Mahallesi Muhtarı Kader Güven, “Yeni yıla mahalleli kadınlarımız ve çocuklarımızla birlikte, umut ve mutlulukla girmek istedik. Bu tür buluşmalar komşuluk ilişkilerini güçlendiriyor. Katılım sağlayan herkese ve destek veren kadın muhtarlarımıza teşekkür ediyorum. Bu etkinliklerin devamı gelecek ve gelenekselleştireceğiz.” dedi.
Mahalle sakinleri ise düzenlenen yılbaşı eğlencesinden memnun kaldıklarını belirterek, benzer etkinliklerin devam etmesini istedi.


