top of page

Mahallenin “Çiğdem Hocası” muhtar adayı oldu


Çiğdem Öz, Gençlik Mahallesi için muhtar adayı olduğunu ilan etti.

Uzun yıllar özel sektör ve çeşitli kurumlarda öğretmenlik yapan son yıllarda ise kurduğu Okçuluk Spor Kulübü’nde spora hizmet eden Çiğdem Öz, mahallesinden muhtar adayı olduğunu açıkladı.

Sosyal Bilgiler öğretmeni olan, 36 yaşındaki Öz, evli ve 1 kız çocuk annesi. Mahallesinde ‘Çiğdem Hoca’ olarak tanınan Çiğdem Öz, aynı zamanda Okçuluk Kırklareli İl Temsilcisi olarak görevini sürdürüyor.

“MAHALLEMDE YAŞANILAN SORUNLARA DUYARSIZ KALAMADIĞIM İÇİN ADAYIM”

Çiğdem Öz yaptığı açıklamada; “Hem eğitim hem spor hayatını birlikte yürütüyorum. Kuruluşundan bugüne başkanlığını yürüttüğüm Umay Okçuluk Spor Kulübü olarak 3 yıl içerisinde 2 kere Türkiye şampiyonluğu, çeşitli yerel ve genel dereceler aldık ve ayrıca borçsuz bir kulüp olarak yolumuza devam etmekteyiz.

Yıllarca öğrencilerle ve sporla iç içe olmuş biri olarak mahallemde de yaşanılan sorunlara duyarsız kalamadığım için geçen dönem olduğu gibi yine bu dönem de Gençlik Mahallesi Muhtar adayıyım.” dedi.

SON YEREL SEÇİMİN TEK KADIN ADAYI

Öz, sözlerinin devamında; “Geçen yerel seçimlerde tek kadın aday olarak seçimlere girmiş ve şimdi birçok kadına cesaret vermiş olmanın haklı gururunu yaşıyorum.

Değişime yerelden başlamak gerektiğini savunanlardanım. Dolayısıyla her yönetim kademesinde hem kadınlara hem de gençlere artık daha fazla öncelik verilmesi gerektiği kaçınılmaz bir gerçektir. Genç bir kadın olarak mahallemize hizmet için varım.” şeklinde konuştu.

“KÖKLÜ BİR DEĞİŞİM VE YENİLİK GETİRECEĞİZ MAHALLEMİZE”

Muhtarlık makamının değerinden ve aslında evrak alıp vermekten ibaret olmadığını söyleyerek vaatte bulunan Öz; “Birçok kişi muhtarların evrak vermekten başka bir işi olmadığını düşünüyor veya tam görevini bilmiyor. Dolayısıyla bu alışılagelmiş dönemi bitirip ekibimle beraber köklü bir değişim ve yenilik getireceğiz mahallemize. En basit olarak her zaman ulaşılır olmak elbette ilk sözümüz ancak muhtarın yapması gereken ne varsa şimdiye kadar yapılmamış olanları biz yapacağız. Yerel yönetimler ile koordineli bir şekilde çalışacağız. Üst makamlardaki sizin sesiniz, gözünüz, kulağınız olacağız.

Mahallemizin kuruluş aşamasında ve sonrasında büyük emekleri olan, Gençlik Mahallesi ilk azalarından rahmetli kayınpederim Savaş Öz'ün dürüst, ahlaklı yönetim anlayışıyla çıktığımız bu yolda, eğitimime, bilgi birikimime, insan ilişkilerime dayanarak sizlerden desteğinizi bekliyorum. Ev hanımı olup belli bir işim olsun diye değil, emekli olup iş hayatıma devam etmek için de değil, birden fazla mesleğim olmasına rağmen bu vazifenin kutsallığından dolayı muhtar adayıyım. Asıl işimiz olacağının sözünü verirken bunun önemli bir tercih farkı olduğunu da sizlere belirtmek isterim. Yine diyoruz ki; Gençliğe Genç Gelecek!” diyerek sözlerini tamamladı.

467 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page