top of page

Maaşları 29 bin TL oldu


“Her kuruşuna kadar hak ediyorlar”

Lüleburgaz’a bağlı Ahmetbey Belediyesi ile Devrimci İşçi Sendikaları Konfederasyonu/Genel İş Sendikası ile yapılan anlaşma kapsamında belediye personellerinin en düşük maaşı 29 bin TL oldu.

Mustafa KARAKAYA



Lüleburgaz’a bağlı Ahmetbey Belediyesi ile Devrimci İşçi Sendikaları Konfederasyonu/Genel İş Sendikası ile anlaşma sağlandı.

Yapılan anlaşma ile belediye personellerinin en düşük maaşı 29 bin TL oldu.

“HER KURUŞUNA KADAR HAK EDİYORLAR”

Ahmetbey Belediye Başkanı Mustafa Altıntaş, konu hakkında yaptığı açıklamada her zaman emekten yana olduklarını söyledi.

Çalışma arkadaşlarının aldıkları ücreti her kuruşuna kadar hak ettiğini belirten Altıntaş, “Ahmetbey Belediyesi, örgütlü emekten yana. Devrimci İşçi Sendikaları Konfederasyonu/Genel-İş Sendikası’na üye çalışma arkadaşlarımızın toplu iş sözleşmelerini ‘alın terlerini, emeklerini enflasyona, krize ezdirmeyen bir anlayışla’ imzaladık. Çalışma arkadaşlarım, aldıkları ücreti her kuruşuna kadar hak ediyorlar. Net ücrete ilave olarak, çocuklu çalışanlarımızın eğitimlerine devam eden çocuklarına eğitim yardımı, yemek, yakacak ve ikramiyelerinde de ciddi bir artışa gidildi. Çalışma arkadaşlarıma hayırlısı olsun” dedi.



515 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page