top of page
Yazarın fotoğrafıTevfik İŞÇİ

“Mağdur olduk”

“Davaya müdahil olacağız”

Ahmetbey Güvenspor Yönetim Kurulu, şike davasıyla ilgili olarak açıklama yaparak, bu olayda mağdur olduklarını belirtti.

Kırklareli İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, 1 Mayıs Çarşamba günü, karşılaşmalarda şike yaptıkları iddiasıyla Kırklareli Süper Amatör Lig takımlarından Küçükyaylaspor’un teknik direktörü M.G. ile Ahmetbey Güvenspor’un kalecisi G.M.’yi gözaltına almıştı.

Başlatılan soruşturma kapsamında gözaltına alınan teknik direktör ile kaleci, adli kontrol şartıyla serbest bırakılmıştı.

Konu hakkında Ahmetbey Güvenspor Yönetim Kurulu yazılı bir açıklama yaparken, bu olayda mağdur olduklarını belirtti.

Adaletin sağlanması ve doğru bilgilendirme için davaya müdahil olacaklarının belirtildiği açıklamada, “Geçtiğimiz günlerde gündemi sarsan ve spor camiasını derinden etkileyen şike davasıyla ilgili olarak mağdur olduğumuzu belirtmek istiyoruz.

Adaletin sağlanması ve doğru bilgilendirme için Salı günü avukatımızla birlikte bu dava hakkında müdahil olacağımızı duyurmak istiyoruz. Sporun temiz kalması ve haksızlıkların önlenmesi için elimizden gelen her şeyi yapacağız.” ifadeleri yer aldı.

239 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör

Kommentare


bottom of page