top of page

Lüleburgaz’da raketler konuştu!

Lüleburgaz Tenis Akademisi’nin (LTA) düzenlediği ve toplam 40 sporcunun katıldığı Abdullah Sarıoğlu Ligi tamamlandı.

Kadınlarda finalde Buket Akkılıç ile Fatma Kurban karşılaştı. Zorlu mücadeleyi kazanan Fatma Kurban, şampiyonluğa ulaştı. Erkeklerde ise Yüksel Akış ile Ayhan Mert finalde kozlarını paylaştı. Kupayı kaldıran isim Yüksel Akış oldu.

LTA kortlarında gerçekleşen maçların ardından kupa töreninin ilerleyen günlerde yapılacağı açıklandı.

Lüleburgaz Tenis Akademisi Başkanı Ahmet Kaplan, turnuvaya ilişkin yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:

“Değerli tenis sever dostlar, rahmetli Abdullah Sarıoğlu anısına düzenlediğimiz 8. sezon tenis ligimiz sona erdi. Farklı kişilerle maç yaparak tecrübe kazanmak amacıyla yaptığımız bu ligde bu yıl eleme sistemi yerine gruplar halinde puan sistemi uyguladık. Katılımcı sayısına göre belirlenen gruplarda maçlar 4 oyun 2 set karar puanlı olacak şekilde oynandı.”

Öte yandan turnuvaya katılım ücreti alınmadı, katılımcılar LÖSEV ya da TEMA Vakfı’na destek oldular.

Son Yazılar

Hepsini Gör
Aden Ünlü Türkiye Şampiyonu oldu

Kırklareli Ergin Spor Kulübü sporcusu Aden Ünlü, Alanya’da düzenlenen Yıldızlar Batı Grubu Taekwondo Müsabakalarında büyük bir başarıya imza attı. 44 kilogram Yıldız Bayanlar kategorisinde mücadele ed

 
 
bottom of page