top of page

Lüleburgaz’da konteyner ihalesi

Lüleburgaz Belediyesi, kent genelinde kullanılmak üzere 30 adet vinçli çöp konteyneri alımı için 1 Nisan 2026’da ihale düzenleyecek.

Lüleburgaz Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü, kent genelinde kullanılmak üzere vinçli çöp konteyneri alımı için ihaleye çıkıyor. 4734 sayılı Kamu İhale Kanunu’nun 19’uncu maddesi kapsamında açık ihale usulüyle gerçekleştirilecek ihale, 1 Nisan 2026 tarihinde saat 14.00’te yapılacak.

İhale, Lüleburgaz Belediyesi Hizmet Binası’nda bulunan İhale Komisyonu Salonu’nda gerçekleştirilecek. İhale kapsamında toplam 30 adet vinçli çöp konteyneri satın alınacak.

Yüklenici firma, sözleşmenin imzalanmasının ardından 30 gün içerisinde tüm konteynerleri Lüleburgaz Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü’ne teslim edecek. İşe başlama tarihi ise sözleşmenin imzalandığı gün olarak kabul edilecek.

İhaleye yalnızca yerli istekliler katılabilecek. Teklifler, EKAP üzerinden e-imza ile hazırlanarak ihale tarihine kadar sisteme yüklenecek. İhalede ekonomik açıdan en avantajlı teklif yalnızca fiyat esasına göre belirlenecek.

İstekliler, teklif ettikleri bedelin en az yüzde 3’ü oranında geçici teminat sunacak. Ayrıca ihalede elektronik eksiltme yapılmayacak ve tekliflerin geçerlilik süresi 120 gün olacak.

İhale dokümanlarına EKAP üzerinden ulaşılabileceği bildirildi.

bottom of page