top of page

Lüleburgaz’da iki operasyon birden!

“Uyuşturucudan 8 tutuklama”

Kırklareli İl Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı ekiplerin Kırklareli ve Lüleburgaz’da 15 ve 18 Nisan’da yaptığı operasyonlarda toplam 8 şahıs tutuklandı.

Kırklareli İl Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, uyuşturucu ile mücadele etmeye devam ediyor.

Müdürlüğe bağlı Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri Lüleburgaz ve Kırklareli Merkez’de ‘Uyuşturucu veya Uyarıcı Madde İmal ve Ticareti Yapan, Sevk Eden, Kullanan, Bulunduran ve Satan’ suçu kapsamında şüpheli şahıslara yönelik operasyonlar yaptı.

18 Nisan günü yapılan operasyonel çalışmalarda; 20,47 gram metamfetamin, 2 adet ruhsatsız tabanca, 13 adet tabanca fişeği ve 1 adet hassas terazi ele geçirildi.

Operasyonlarda F.A., C.Ç.İ., S.A. ve E.I. (SSÇ) isimli 4 şahıs hakkında TCK 188-Uyuşturucu Madde Ticareti Yapmak suçu kapsamında işlem yapıldığı ve şahısların 19 Nisan günü tutuklandığı kaydedildi.

YASAK EŞYA SOKTUĞU ANLAŞILDI

Aynı suçlardan, 15 Nisan günü yapılan operasyonlarda da 30,16 gram metamfetamin, 6,11 gram esrar, 2,41 gram kokain ve 1 adet hassas terazi ele geçirildiği kaydedildi.

Yapılan operasyonlarda U.B.U. isimli şahıs hakkında TCK 191 kapsamında, Y.B., A.A.Ö, S.T. ve M.Y. isimli şahıslar hakkında TCK 188-Uyuşturucu Madde Ticareti Yapmak suçu kapsamında işlem yapıldığı ve şahısların 16 Nisan günü tutuklandığı kaydedildi.

A.A.Ö. isimli şahıs ‘TCK 188 ve İnfaz Kurumuna veya Tutukevine Yasak Eşya Sokma’ suçlarından 12 yıl 6 ay kesinleşmiş cezasının olduğu belirtildi.

205 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page