top of page
Yazarın fotoğrafıTevfik İŞÇİ

Lideri devirdi lider oldu


Kırklareli Süper Amatör Liginde mücadele eden Kaynarca Gençlikspor, lider Evrenspor’u yenerek averajla liderliğe yükseldi.

Son haftalarda seri galibiyetler ile zirveye adım adım yaklaşan Kaynarca Gençlikspor, arzuladığı şampiyonluk yolunda, 25 Şubat Pazar günü Pınarhisar Sentetik Sahada oynanan mücadelede liderliği ele geçirdi.

Misafir ettiği Evrenspor’u 6 golün atıldığı mücadelede 4-2 mağlup ederek 3 puana uzanan ekip, 37 puana ulaşarak aynı puandaki Küçükyaylaspor’un öünde averajla ligin yeni lideri oldu.

Ligde sezon başından bu yana ilk kez liderlik koltuğunu ele geçiren Kaynarca Gençlikspor, sezon sonunda ipi göğüslemek adına önemli bir averaj yakaladı.

Ligde kalan 5 haftalık periyotta, bu hafta sonu Kavaklıspor’un ligden çekilmesi sonucu oynamadan 3 puanı hanesine yazdıracak ekip, geride kalan 4 haftayı da kayıpsız atlatıp ipi göğüslemeyi amaçlıyor.

Teknik direktör Şerif Dündar önderliğinde çalışmalarını sürdüren ekip, mütevazi kadrosu ile yakaladığı başarıyı sezonun son maçına kadar sürdürmeyi hedefliyor.

211 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör

Comments


bottom of page