top of page
Yazarın fotoğrafıTevfik İŞÇİ

Lider hata yapmadı!



Kırklareli 2. Amatör küme A grubunda şampiyonluğun iki önemli takımı Vatanspor ile Üsküpspor arasındaki mücadele golsüz eşitlikle sona erdi.

Pazar günü İstasyon Sentetik Sahada oynanan mücadelede ligin yeni ekiplerinden Vatanspor, en yakın rakibi olan ikinci sıradaki Üsküpspor’u konuk etti.

Saat 16.00’da başlayan mücadelede iki takımın da oyunu gol için yeterli olmazken karşılaşma başladığı gibi 0-0 eşitlikle sonuçlandı.

Bu sonuçla iki takım da sahadan 1 puanla ayrıldı. Vatanspor aradaki 3 puanlık farkı korurken, haftayı yine lider tamamladı.

Bu sezon öncesi yeni kurulan ve ilk kez liglerde mücadele eden Vatanspor’un 2. Başkanı Muhammet Hacıoğlu gazetemize açıklamalarda bulunurken, sezon sonu ipi göğüsleyen takımın kendileri olacağına sonuna kadar inandıklarını kaydetti.

Yeni bir ekip olmalarına rağmen tecrübeli oyunculara sahip olduklarını belirten Hacıoğlu, basamakları yavaş yavaş tırmanıp Vatanspor’u hedefledikleri seviyeye çıkartmak istediklerini dile getirdi.

Hacıoğlu, ligin ilk devresinin sona erdiğini, devrenin ardından oynayacakları Lüleburgaz Adaletspor mücadelesine en iyi şekilde hazırlanıp, 3 puana uzanmak istediklerini sözlerine ekledi.

199 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör

Comments


bottom of page