top of page
Yazarın fotoğrafıTevfik İŞÇİ

LGS birincisi Lüleburgaz’dan!

500 tam puan aldı

Özel Genç Değişim Ortaokulu Öğrencisi Demir Alp Tabak LGS’de tüm soruları doğru cevaplandırıp 500 tam puanla Türkiye Birincisi oldu!

Özel Genç Değişim Ortaokulu Öğrencisi Demir Alp Tabak, Liselere Geçiş Sınavında (LGS) tüm soruları doğru yanıtlayarak 500 tam puanla Türkiye 1.’si oldu.

Tabak’ın bu başarısı okul idaresi tarafından büyük bir sevinçle karşılanırken Özel Genç Değişim Eğitim Kurumları Kurucu Temsilcisi Öner Özdilek duygularını gazetemize açıkladı.

Özdilek, büyük bir gurur duyduklarını belirterek, azmi, disiplini ve kararlılığı için öğrencileri Demir Alp Tabak’a, onu yetiştiren ailesine ve emeği geçen tüm öğretmenlerine teşekkür etti.

Eğitimdeki başarılarının devam ettiğini aktaran Özdilek, “Mutlulukla paylaşmak isteriz ki, öğrencimiz Demir Alp Tabak, ülke çapında gerçekleştirilen liselere geçiş sınavında 500 tam puan alarak Türkiye birincisi olmuştur. Bu büyük başarı, Demir Alp Tabak’ın azmi, disiplini ve kararlılığı kadar, okulumuzun genç, dinamik ve vizyon sahibi eğitim kadrosunun özverili çalışmaları sayesinde elde edilmiştir. Demiralp Tabak’ın bu başarısı, Özel Genç Değişim Ortaokulu'nun eğitimde kalite ve mükemmeliyet anlayışının bir göstergesidir.Öğrencimizi ve ailesini tebrik eder, bu süreçte emeği geçen tüm öğretmenlerimize ve çalışanlarımıza teşekkür ederiz. Bu başarı, diğer öğrencilerimize de ilham kaynağı olacak ve okulumuzun eğitimdeki lider konumunu pekiştirecektir. Özel Genç Değişim Ortaokulu olarak, eğitimdeki başarımızı sürdürmeye ve öğrencilerimizi en iyi şekilde geleceğe hazırlamaya devam edeceğiz.” ifadesini kullandı.

Öte yandan öğrencinin bu başarısına Kırklareli Valisi Birol Ekici de kayıtsız kalmazken yaptığı yazılı açıklamada; “Türkiye genelinde 992 bin 906 öğrencinin girdiği sınavda tüm soruları doğru yanıtlayarak 1. olan öğrencimiz hepimizi gururlandırmıştır. İlimizi eğitimde zirveye taşıma hedefimizi perçinlemiştir” ifadelerine yer verdi.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Cihan Erdem de gelen bu başarı sonrası yaptığı açıklamada, “LGS Türkiye 1.’si geçen yıl olduğu gibi bir kez daha ilçemizden çıktı. Sevgili öğrencimiz Demir Alp Tabak 500 tam puan ile Türkiye birincisi olmuştur. Öğrencimize, ailesine, okuluna, ilçemize, ilimize, ülkemize ve milletimize hayırlı uğurlu olsun. Emeği geçenlere teşekkür ederiz” dedi.

2.593 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör

Comments


bottom of page