top of page
Yazarın fotoğrafıNecati KAYHAN

LÜLEBURGAZSPOR KONGRESİNİ YAPIYOR!

Lüleburgazspor nihayet olağan üstü genel kurul kongresini önümüzdeki hafta içinde yapacaktır. Listeler hazırlandı ve basın yolu ile tüm spor severlere duyurulacak.

Lüleburgazspor sevenleri inanın hiç başarılı olmamızı istemiyor sanki.

İyi, kaliteli futbolcular alın. Bizleri eskiye götürecek bir takım oluşturun. Eğer iyi futbolcu almazsanız sizlerin “tamam işte, istediğimiz futbolcular bunlar.” Tamam da iyi futbolcular çok para istiyorlar.

Sanki eski yönetimin yaptığı yanlışlığı henüz göreve yeni başlayan yönetimden çok güzel bir takım isterseniz buyurun siz göreve gelin.

Sayın başkanım Kenan Ürün mü kabahatli oluyor. Kendisi kulübe sahip çıktığı için sevinmeliyiz. Sanki sayın Kenan Ürün bu kadar parayı neden boşuna harcasın.

Sizleri, kaç defa uyardım. Başkan Kenan’ı sinirlendirmeyin.

O kulübe sahip çıktıysa suç mu işledi? Hani nerede Lüleburgazlı sporseverler, kulüplerine bu şekilde mi sahip çıkacaklar?

Bazılarınız sayın Kenan Ürün’ün sevgili eşi bundan 5-6 gün evvel Cumhurbaşkanımız tarafından Türkiye’nin en çok ihracat yapan Serap Ürün’e şilt verdi.

Bir Serap, kadar olamadınız. Kendi Lüleburgazlı olduğu için “Necati hocam, eşim ve ben Lüleburgazspor’un maçlarını gazete ve televizyondan devamlı takip ettik. Yenildiği zaman eşime hadi Lüleburgazspor’u kurtarmaya gidelim dedim. O da ‘tamam en kısa zamanda gidiyoruz’ dedi”

Biraz sabredin. Neticeleri bekleyin. Daha takım kurulmadı siz habire bizim yönetim kurulumuza çatıp duruyorsunuz. Eh be kardeşim, futboldan biraz anlasınız canım yanmaz.

İyi futbolcu, iyi para. Ne yani başkanımız cömert diye hayatı boyunca kazandıklarını futbolculara mı yedirecek.

Onun da çocukları var.

Bana inanın çok güzel olacak.

Ben 1960 yılında 15 yaşındayken futbola başladım. Şöyle hesaplarsak 1960+24 ay 1962 yılından beri futbolcu-antrenör olarak yeşil sahadaydım.

Varsa içinizden biri çıksın ben daha erken başladım desin.

Bana nerede, hangi takımlarda çalıştın? Derseniz, onun altından kalkamazsınız.

Bu zaman zarfında onlarca futbolcu yetiştirdim isterseniz hepsini sayayım.

Oturun yerinize, fazla konuşmayın.

Ben eski futbolcularla konuşuyorum.

Ve gelin hep beraber toplanalım, çalışalım. Ne de olsa çalıştıracağınız takımlar hepsi genç. Bana çoğunun cevabı hiç şık değil! Alt yapıda 9 takım var.

Hepimiz birer takım alsak ve onlara bildiğinizi öğretirseniz onlara yani gençler sizlere tapar.

Çalışacağız hem de her gün… Eğer İğneada’ya gidersek günde sabah-öğle ve akşam olmak üzere üç idman yapacağız. Biz Fenerbahçe’yi, Beşiktaş’ı Türkiye Kupası’ndan bu antrenman sistemiyle kupa dışına ittik.

Antrenmanların yükünü kaldıramayanların takımdaki yeri belli olmaz.

Benim yanımda kondisyon kazanamayan zaten futbolcu olamaz.

Ağır antrenman yapacağız ama antrenmanları yapacağız ama beslenmeniz de ona göre olacak.

16 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör

Commentaires


bottom of page