top of page

Lüleburgazspor’dan başka bir BAL ekibine gitti


Lüleburgazspor’da takımdan ayrılan tecrübeli teknik direktör Ayhan Kale, bir diğer BAL ekibi Yatağanspor ile anlaştı.

Bölgesel Amatör Lig temsilcisi Yatağanspor’da Teknik Direktör değişti. Mehmet Ali Sevil ile yolları ayıran Yatağanspor, yeni görevine Ayhan Kale’yi getirdi.

Yatağanspor Kulübü’nden verilen bilgide şu ifadeler yer aldı: “Kulübümüz hedefleri doğrultusunda tecrübeli Teknik direktör Ayhan Kale ile anlaşma sağlamıştır. Ayhan Kale, yıllarca üst liglerde profesyonel olarak futbol oynamıştır. Teknik direktörlük kariyerine sırasıyla; profesyonel liglerde olan Altay SK, Balçova Belediyespor, Adıyaman 1954 FK’da, Bölgesel Amatör Lig de ise Sandıklıspor, Kınık Belediyespor ve son olarak da Lüleburgazspor’da görev almıştır. Kendisine hoş geldin der, başarılar dileriz”.

LÜLEBURGAZSPOR’DA 4 MAÇ DURDU

Sezon başında yeni yönetimin büyük hedefler doğrultusunda takımın başına getirdiği Ayhan Kale, Lüleburgazspor ile 4 maça çıkabildi.

Takımın kötü görüntü sergilemesinin önüne geçemeyen Ayhan Kale, başkan Cevat Şenkardeşler’in görevi bırakmasının ardından takımdan ayrıldı.

Lüleburgazspor ile ligde 4 maça çıkan Kale, bu maçlarda 4 puan topladı. 9-0 mağlup olunan Çorluspor 1947 mücadelesinde takımın başında son kez sahaya çıkan Kale, daha sonra görevinden ayrıldı.

Lüleburgazspor Ayhan Kale’nin ardından çıktığı maçlarda Yuvacıkspor’a evinde 1-0, Diliskelesispor’a da deplasmanda 5-0 mağlup oldu.

153 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page