top of page

Lüleburgazspor’a aday!

“Elimizi taşın altına koyuyoruz”

Bölgesel Lig temsilcimiz Lüleburgazspor’da başkanlık için Mustafa Ebinç adaylığını açıkladı. Ebinç, “Zor dönemde elimizi taşın altına koyarak büyük bir özveriyle çalışacağız” dedi.


Bölgesel Ligde kötü günler geçiren Lüleburgazspor’da, Cevat Şenkardeşler geçtiğimiz hafta görevinden istifa etmişti.

Yaşanan bu gelişme sonrası Burgaz Mantolama sahibi iş adamı Mustafa Ebinç başkanlığa talip olurken, Lüleburgaz’ın sevilen siması, spor camiasının tanınan yüzü Tunçberk Kızılcan da As Başkan olarak Ebinç ile birlikte görev alacağını açıkladı.

Ebinç adaylığını açıklarken, Lüleburgazspor’un zor zamanlarında yanında olmak istediğini, son zamanlarda alınan kötü sonuçların gururuna dokunduğunu belirtti.

Mustafa Ebinç yaptığı açıklamada; “Lüleburgazspor’un geçirmiş olduğu zor dönemde elimizi taşın altına koyup, Tunçberk Kızılcan kardeşim ile isimlerini daha sonra açıklayacağım abilerim kardeşlerim ve dostlarım ile yaptığım istişare sonucu başkanlık adaylığımı açıklamış bulunmaktayım” dedi.

Yapılan açıklama sonrası yakın zamanda kongre kararı alması beklenen Lüleburgazpor’da ilerleyen günlerde neler olacağı merak edilmeye başlandı.

262 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page