Kırklareli’nin 38. AHİ’si!
- Tevfik İŞÇİ

- 5 Ağu
- 1 dakikada okunur

Kırklareli’nde bu yıl 38’incisi düzenlenen AHİ’lik Haftası etkinlikleri kapsamında, 2025 yılı Kırklareli AHİ’si seçilen terzi Mustafa Tekin, Kaymakam Kemal Balaban tarafından ziyaret edildi.
Vize ilçesinde 1978 yılından bu yana terzilik mesleğini sürdüren ve mesleki ahlakı, dürüstlüğü ile örnek gösterilen Mustafa Tekin’e gerçekleştirilen ziyarette, Kaymakam Balaban’a kamu kurumlarının temsilcilerinden oluşan bir heyet eşlik etti.
Ziyaret sırasında esnafla yakından ilgilenen Kaymakam Balaban, Mustafa Tekin’i tebrik ederek, esnafların talep, öneri ve sorunlarını dinledi. Samimi bir ortamda gerçekleşen ziyarette, esnafın sıcak ilgisi dikkat çekti.
Kaymakam Balaban, geleneksel AHİ’lik kültürünün yaşatılmasının önemine vurgu yaparak, tüm esnafa hayırlı ve bereketli kazançlar temennisinde bulundu.


