top of page

Kuyumcularda 14 Şubat yoğunluğu

“En ucuz hediyelik 3 bin TL”

14 Şubat Sevgililer Günü’ne sayılı günler kala kuyumcular da hareketli günler yaşanıyor. Lüleburgaz’da sevgililer günü için hediyelikler ortalama 3 bin TL ve 5 bin TL’den başlıyor.


14 Şubat Sevgililer Günü’ne sayılı günler kala kuyumcular da hareketli günler yaşanıyor.

Vatandaşlar Sevgililer Günü dolayısıyla kuyum alışverişine ağırlık vererek hediyelerini seçiyor.

Lüleburgaz Kuyumcular Derneği Başkanı ve Arda Kuyumculuk Sahibi Şerif Arda, isteyen kuyumcuların pazar günüde (11 Şubat) işyerlerini açabileceğini belirtti.

PIRLANTALARDA YÜZDE 50 İNDİRİM

Hediyelik fiyatların ortalama 3 bin TL ile 5 bin TL arasında başladığını belirten Arda; “14 Şubat Sevgililer Günü münasebetiyle işyerlerimizde hareketlilik yavaş yavaş başlamış durumda. Vatandaşlarımız genelde kolye, yüzük, pırlanta yüzük, ince bileklik ve mini setler  gibi çıtır ürünleri tercih ediyor.  Bu özel gün için de hediyelik ürünlerimiz 3 bin TL ile 5 bin TL arasında başlıyor ve isteğe göre, özelliğine göre, içindeki altın ve pırlanta oranına göre fiyatlar yükseliyor. 14 Şubat’ta hediyeleşme olduğu için ayrı olarak bir alışverişte bulunuyor. Geçen yıl yaşadığımız deprem felaketi nedeniyle piyasalar biraz etkilenmişti. Allah bir daha yaşatmasın o günleri, inşallah da o gün en güzel şekilde kutlanacak. İsteyen arkadaşlarımız da bu hafta sonu dükkanını açabilecekler. 14 Şubat bitimine kadar pırlantalarda yüzde 50 indirim kampanyamız mevcuttur. Şimdiden herkesin Sevgililer Günü’nü kutluyoruz” dedi.

ALTINDA ARTIŞ DEVAM EDİYOR

Öte yandan Lüleburgaz’da 9 Şubat günü altın fiyatları; 22 ayar bilezik gramı 2 bin TL, çeyrek altın 3 bin 570 TL, reşat altın 14 bin 200 TL ve atalira 14 bin 500 TL’den işlem gördü.

Altında ki hareketlilik hakkında konuşan Arda; “Altın fiyatları her gün belli bir kademe de yükselmeye devam ediyor. Bu gidişle pekte gerileyecek gibi durmuyor. Olağan dışı bir durum veya sürprizler olmazsa fiyatlar artmaya devam edecektir. Vatandaşlarımızdan satan da var ama altın alımı daha yüksek. İleriye dönük olarak yükselme ihtimali dolayısıyla altın alıyorlar. Altın fiyatlarımız da 2 bin TL’den başlamaktadır” dedi.

401 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page