top of page
Yazarın fotoğrafıgorunumhaber

Kuaförlere haftalık izin!

Kurala uymayana işlem yapılacak

Ticaret Bakanlığı tarafından alınan karar gereği Lüleburgaz’da erkek berberleri pazar günleri kapalı olacakken, bayan kuaförleri ve güzellik salonları 1 Kasım-30 Nisan tarihleri arasında her pazar, 1 Mayıs-31 Ekim tarihleri arasında her salı günü kapalı olacak.

Ticaret Bakanlığı tarafından yapılan açıklamada tüm Türkiye’de berber, kuaför ve güzellik salonlarının 1 Temmuz’dan itibaren haftada bir gün kapalı olacağı belirtilmişti.

Lüleburgaz Berberler ve Kuaförler Odası Başkanı Yüksel Akın, Lüleburgaz’da bulanan berber, kuaförler ve güzellik salonlarının hangi gün kapalı olacağı konusunda bilgi verdi.

Akın, erkek berberlerinin pazar günleri kapalı olacağını kaydetti.

Bayan kuaförleri ve güzellik salonlarının 1 Kasım-30 Nisan tarihleri arasında pazar günü kapalı olacağını belirten Akın, 1 Mayıs-31 Ekim tarihleri arasında salı günleri kapalı olacağını kaydetti.

Akın; “Ticaret Bakanlığımızın almış olduğu karar ilçemizde de başlamış durumdadır. Alınan karar gereği berber, kuaför ve güzellik salonları haftanın bir günü işyerlerini kapatacaktır. Uygulamaya aykırı hareket edenler hakkında yetkili idare tarafından işlem yapılacaktır. Tüm üyelerimizin bilgisine sunar, hayırlı bereketli işler dileriz” dedi.

229 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör

Comments


bottom of page