top of page

Korkmaz’dan yeni kitap!

Trakyalı Yazar Nurettin Korkmaz’ın yedinci kitabı olan ‘İş-Te Hayat’ yayımlandı. Yazar Nurettin Korkmaz kitabı İş-Te Hayat için; “Bu kitabı okuduktan sonra idareci değil yönetici olacaksınız’’ iddiasında bulunuyor.

Trakyalı Yazar Nurettin Korkmaz’ın yedinci kitabı olan ‘İş-Te Hayat’ yayımlandı.

Son 5 yılda dört roman ve iki şiir kitabı yayınlayan Yazar Nurettin Korkmaz, bu kez anı kitabıyla iş hayatında ki tecrübelerini okuyuculara aktardı.

İş-Te Hayat kitabı için Nurettin Korkmaz; “Bu kitabı okuduktan sonra idareci değil yönetici olacaksınız’’ iddiasında bulunuyor.

“BURADAKİ ÖRNEKLER GİBİ DAVRANMAYIN”

Korkmaz; “İyisiyle kötüsüyle iş hayatında yaşanmış 40 yılın kısa bir özeti aslında kitapta anlatılanlar. Hedef kitlemiz genç üniversite mezunları. Çünkü okullarda öğretildiği gibi değil maalesef iş hayatı. Kıskançlıklar, çokbilmişlikler, hep bilmişler, hep haklılar var iş hayatında. Özgeçmiş yazmaktan başlayıp iş hayatında karşılaşılabilecek zor yöneticileri anlattım bu kitapta. Bazıları müdür, bazıları patron anlattıklarımın ama sonuçta hepsi yönetici. Genç kardeşlerime tavsiyem siz siz olun buradaki örnekler gibi davranmayın. Çok bilen, hatta her şeyi bilen yöneticiler, siz de okuyun ve yaptığınız yanlışlarla yüzleşin” dedi.

Korkmaz’ın yayımladığı  diğer kitapları ise şiir türünde;  ‘Yaz Şiirleri’ ve ‘Aşktan Yazdım’, roman türünde; ‘İçimden Geçmeyen Başımdan Geçti’, ‘Aşktan Yandım’, ‘Aşktan Kaçtım’, ‘Aşktan Bittim’.

İş-Te Hayat’ın Lüleburgaz’da tek satış yeri Pusulam Kitap Evi olurken internet üzerinden de temin edilebildiği kaydedildi.

93 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page