top of page

Kesimoğlu içini döktü

“Ben bu partinin evladıyım”

Kırklareli Belediye Başkan Adayı seçilen Mehmet Siyam Kesimoğlu, paylaştığı video ile yeniden aday olmasının mutluluk verici olduğunu belirtti.

CHP Kırklareli Belediye Başkan Adayı seçilen Mehmet Siyam Kesimoğlu açıklama yaptı.

Sosyal medya hesabından paylaştığı bir video ile Kesimoğlu, yeniden aday olması dolayısıyla mutlu olduğunu belirterek partilere teşekkür etti.

Hafta sonu gerçekleşen ön seçim sonucunda CHP’nden Kırklareli Belediye Başkan Adayı seçilmişti.

“SİYASİ HAYATIM BOYUNCA HER ZAMAN ÖN SEÇİMDEN YANA OLDUM”

Ön seçimi savunduğunu belirten Kesimoğlu; “CHP’nin çok kıymetli üyeleri, sevgili yol arkadaşlarım. Sizlere bu video ile yeniden seslenmek, içimi dökmek ve söylediklerinizi anladığımı ifade etmek istiyorum. 7 Ocak tarihinde demokrasimizin en güzel günlerinden birisini yaşadık bunun sonucunda beni yine partimizin belediye başkan adayı yaptınız. Öncelikle bundan dolayı duyduğum memnuniyeti paylaşmama izin verin. Tüm saygıdeğer aday adaylarını da almış oldukları oylardan dolayı kutluyorum. Siyasi hayatım boyunca her zaman ön seçimden yana oldum. 2002’de milletvekili ön seçiminde 1. oldum. 2011’de yine milletvekilliği ön seçiminde 1. çıktım. 2014’de parti meclisimiz ve o dönemin saygıdeğer genel başkanı beni görevlendirdi belediye başkanı seçildim. 2019’da halkın yaptığı doğrudan seçim ile birlikte bağımsız kazandım. 7 Ocak 2024 tarihinde yapılan ön seçimde de yine 1. Olmak bana nasip oldu. Bu süreçte bana desteklerini esirgemeyen başta ailem olmak üzere, üyelerimize, yol arkadaşlarıma ve halkımıza sonsuz şükranlarımı sunuyorum” dedi.

“BEN BU PARTİNİN EVLADIYIM”

Kendisine oy vermeyenlere teşekkür eden Kesimoğlu; “Ama bu video da seslenmek istediğim kesim; sadece bana oy verenler değil bilhassa başka tercih ortaya koyanlardır. Bütün CHP’liler bilmeli ki ben bu partinin evladıyım. Bu partiyi gönlümde taşıyarak büyüdüm, bu parti de terbiye aldım, büyüklerimiz tarafından  bir öğrenci gibi yetiştirildim. Her kademesinde yıllarca görev aldım. Ve sizler gibi bende CHP’nin bir neferiyim. Şimdi omuzlarımda çok ağır bir sorumluluk var. 31 Mart 2024 yerel seçimlerinde CHP ile Kırklareli Belediyesi’ni yeniden buluşturmaya kararlıyım. Bu sorumlulukta hep beraber yol alacağız. Bugüne kadar kırdığımız, küstürdüğümüz, belki de kızdırdığımız, eksik bıraktığımız, yanına gitmeyi unuttuğumuz, yanında olamadığımız kim varsa hepsinden helallik istiyorum ve söz veriyorum. Bugünden itibaren 31 Mart ve sonrasında ki 5 yıl boyunca sürekli bu ağabeylerimizin, ablalarımızın, üyelerimizin, arkadaşlarımızın ve sevdiklerimizin yanında olacağız. Hep beraberdik yine beraber yol alacağız. Sizleri bu büyük coşkuya davet ediyorum. Bu büyük katılıma gelin, bizimle beraber yolculuğa çıkın ve hep birlikte yeninden Cumhuriyet Halk Partililik ruhunu yakalayalım. Bütün yaşanmışlıkları bir kenara bırakalım ve yepyeni bir sayfa açalım” ifadelerine yer verdi.

“BUGÜNDEN İTİBAREN TEK TEK SİZLERE MİSAFİR OLACAĞIM”

Yapılacak yerel seçimde CHP’nin kazanmasını istediğini belirten Kesimoğlu; “Seçim akşamı televizyon ekranlarında gösterilen Türkiye Haritası’nda Kırklareli yine kırmızı olsun. Öyle bir azimle çalışalım ki Türkiye’nin her yeri kırmızı olsun. Kırklareli’nde CHP bayrağını belediyemizde yeniden dalgalandıralım. Sizleri çok seviyorum. Sevgimizi göstermek üzere bugünden itibaren tek tek sizlere misafir olacağım. Telefonum, kapım, gönlüm sizlere sonuna kadar açıktır. Eminim ki sizler de beni aynı olgunlukla ve sevgiyle karşılayacaksınız. Çünkü bizim çok büyük bir ortak dünyamız var. O dünyanın ismi Kırklareli, CHP ve Mustafa Kemal Atatürk’tür” diye konuştu.

166 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page