top of page

Kesimoğlu ailesi yasta!

Kayınpederini son yolculuğuna uğurladı

Mehmet Siyam Kesimoğlu’nun kayınpederi, eşi Sibel Kesimoğlu’nun babası İlhan Pektaş son yolculuğuna uğurlandı.

Haber Merkezi

Mehmet Siyam Kesimoğlu’nun kayınpederi, eşi Sibel Kesimoğlu’nun babası İlhan Pektaş’ın vefatı sonrası Ankara Karşıyaka mezarlığında cenaze töreni düzenlendi.

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel, Mehmet Siyam Kesimoğlu’nun yaşamını yitiren kayınpederi İlhan Pektaş için düzenlenen cenaze törenine katılarak başsağlığı dileklerini iletti.

Mehmet Siyam Kesimoğlu, cenaze törenine katılım sağlayan ve acılarını paylaşan herkese teşekkürlerini sunarak açıklamada bulundu.

Mehmet Siyam Kesimoğlu yapmış olduğu açıklamada: “Babamız, kayınpederim İlhan Pektaş’ı bugün son yolculuğuna uğurladık. Cenaze törenine katılan başta Sayın Genel Başkanımız Özgür Özel olmak üzere, eski Genel Başkanımız ve babamızın siyasi yol arkadaşı Sayın Murat Karayalçın’a, Genel Başkan Yardımcılarımız Sayın Suat Özçağdaş ve Sayın Gökan Zeybek’e, Milletvekillerimiz Sayın Bülent Tezcan ve Sayın Umut Akdoğan ile Çankaya Belediye Başkanımız Sayın Hüseyin Can Güner’e şükranlarımı sunuyorum. Babamızın mekanı cennet olsun, Allah rahmet eylesin, bir kere daha acımızı paylaşan herkese teşekkür ediyor, tüm hemşerilerimizi sevgi ve saygıyla selamlıyorum,” ifadelerine yer verdi.

521 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page