top of page
Yazarın fotoğrafıTevfik İŞÇİ

Kedi kurtarma operasyonu

Lüleburgaz’da bir apartmanın gider borusuna sıkışan yavru kedi belediye ekiplerini harekete geçirdi. İhbar üzerine bölgeye giden itfaiye ekipleri toprak altındaki boruda sıkıştığı tespit edilen yeni doğmuş yavru kediyi kurtarmak için Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri ile kazı çalışması yaptı.


Lüleburgaz’da bir apartmanda gider borusunun içinde sıkışan yavru kedi Lüleburgaz Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ve İtfaiye ekiplerinin başarılı operasyonu sonucunda sıkıştığı yerden çıkarılarak kurtarıldı.

Sevgi Mahallesi Rüştü Akın Caddesi’nde bir apartmanın gider borusundan hayvan sesi geldiği ihbarı üzerine olay yerine giden itfaiye ekipleri toprak altındaki gider borusunun içinde bir yavru kedinin olduğunu tespit etti.

Kedinin bulunduğu noktanın toprak altında olması nedeniyle itfaiye ekipleri Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerinden destek istedi.

Olay yerine gelen ekipler iş makinesi yardımıyla toprağı kazarak kedinin sıkıştığı boruya ulaştı. Sonrasında itfaiye ekipleri boruyu kesip zorlu ve büyük mücadele sonrası yavru kediyi sıkıştığı yerden çıkarıp, doğal ortamına bıraktı.

Minik yavru kedinin sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

204 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör

Comments


bottom of page