top of page

Kayyum sona erdi!

Devir teslim yapıldı

Kırklareli Valiliği tarafından Büyükkarıştıran Belediyesi’ne kayyum olarak atanan Lüleburgaz Kaymakamı Salih Yüce, görevini yenilenen seçim sonucu kazanan Ertuğrul Çamlıca’ya devretti.

31 Mart yerel seçimleri sonrası Kırklareli Valiliği tarafından Lüleburgaz Kaymakamı Salih Yüce, Büyükarıştıran’a kayyum olarak atanmıştı.

2 Haziran tarihine kadar Büyükkarıştıran’da imza yetkilisi olarak görev yapan Kaymakam Yüce, geçici kayyum görevini yenilenen seçim sonucunda kazanan Ertuğrul Çamlıca’ya devretti.

Lüleburgaz İlçe Seçim Kurulu’ndan mazbatasını alması sonrasında Büyükkarıştıran Belediye’sinde düzenlenen tören ile Lüleburgaz Kaymakamı Salih Yüce, belediye başkanlığı görevini teslim etti.

Yaklaşık bir buçuk ay kadar sık sık Büyükkarıştıran’a giden Kaymakam Yüce, belediyedeki çalışmaları kontrol etmişti.

Kaymakam Yüce, Çamlıca’yı tebrik ederek görevinde başarılar diledi.

Ertuğrul Çamlıca da görevi devralmasının ardından yaptığı açıklamada, görevi boyunca, hiç kimseyi ötekileştirmeden, tüm şehir halkına eşit hizmet sunma gayreti içinde olacağını belirtti.

Birlikte daha güzel bir şehir inşa edeceklerini kaydeden Çamlıca, göreve başladığı andan itibaren, seçim sürecinde vaat ettiği projeleri hayata geçirmek için çalışacağını ifade etti.

324 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page