top of page

Kaynarca ‘Yaşlı bakım evine’ kavuştu


Hayırsever Ahmet Dağcı tarafından Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığına bağışlanarak Kaynarca Beldesinde "Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi" olarak kullanılacak binanın devrine ilişkin iş birliği protokolü imzalandı.

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı yetkilisi olarak Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Faruk Uysal ve Bağışçı Ahmet Dağcı arasında imzalanan devir protokolü iş birliği imza törenine Vali Birol Ekici, AK Parti Milletvekili Ahmet Gökhan Sarıçam, Kaynarca Belediye Başkanı Serdar Türker ile hayırsever Dağcı ailesi ile yakınları katıldı.

Vali Birol Ekici imza töreninde yaptığı konuşmada, hayırseverlerin katkıları ile sağlık, eğitim ve sosyal hizmet alanlarında birçok eser kazandırıldığını belirtti.

Bugün de hayırsever Ahmet Dağcı’nın Kaynarca Beldesinde mülkiyeti kendisine ait olan 3 katlı binayı Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığına bağışlaması ile yeni bir eser daha kazandırmanın mutluluğunu yaşadıklarını aktaran Ekici, hayırseverlere bağışlarından dolayı devlet ve Kırklareli halkı adına teşekkürlerini iletti.

Birol Ekici, güçlerinin yettiği ölçüde büyük küçük demeden vatandaşları hayır işlerinde bulunmaya davet etti.

YAPARIZ DEDİK VE SÖZÜMÜZÜ TUTTUK

Kaynarca Belediye Başkanı Serdar Türker de, “Hayırsever ailemiz Gülşen Dağcı annemize, Ahmet Dağcı ağabeyimize çok teşekkür ediyorum, Allah onlara daha fazlasını versin” dedi.

Bölgede eşi benzeri olmayan Yaşlı Bakım Evini Kaynarca’ya ve halkımıza kazandırdığımız için çok mutluyuz diyen Türker, emeği geçen tüm kurumlara teşekkür etti.

Halk için çalışmaya, iş ve proje üretmeye devam edeceklerini dile getiren Türker, “Yaparız dedik ve sözümüzü tuttuk” diyerek ‘yapamaz’ diyen kişilere de cevap verdi.

Öte yandan "Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi" hizmet binasının 3 katlı olup 6 adet 2 kişilik, 10 adet 3 kişilik odadan oluşmakta ve kontenjanının 42 kişi olduğu öğrenildi.

35 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page